Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Mikel Arteta pyrkinyt ottamaan oppia Arsenalin alkukaudesta

Mikel Arteta
AOP

Mikel Arteta sanoo, että hän on oppinut paljon alkukaudesta viimeisen kahden viikon aikana. Maajoukkuetauolta palannut joukkue onnistui hankkimaan kauden avausvoiton Valioliigassa lauantaina voittamalla Norwichin 1-0.

Arsenalin alkukausi oli todellista tervanjuontia, kun se oli ensimmäisen kolmen kierroksen jälkeen koko Valioliigan viimeisenä. Pierre-Emerick Aubameyang toi kuitenkin valoa haastavaan tilanteeseen iskemällä Arsenalin voittoon ensimmäisessä pelissä maaottelutauon jälkeen.
Arsenalin espanjalaismanageri Mikel Arteta kertoi maajoukkuetauon tulleen loistavaan paikkaan.

– Minun täytyy sanoa, että ne olivat todennäköisesti parhaat 10-14 päivää sen jälkeen, kun olen tullut jalkapallon pariin, Arteta sanoi.

Espanjalainen on ollut kovan kritiikin kohteena heikkojen peliesitysten takia. Kahden viime viikon aikainen työ on kuitenkin tuonut hänellä itseluottamuksen takaisin. Arsenalin sarjakausi alkoi tappioilla sarjanousija Brentfordille, Chelsealle ja Manchester Citylle. Varsinkin City peli oli murheellista katsottavaa, kun Pep Guardiolan miehistö painoi Artetan joukkueen maanrakoon numeroin 5-0.

– Kolmen tappion jälkeen asiat menevät monimutkaisiksi. Vaikeista hetkistä täytyy oppia ja nähdä kenen kanssa olet, Arteta kertasi prosessiaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga