Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Mohamed Salah sadanteen valioliigamaaliin Liverpoolin voittaessa Leedsin 0-3

Mohamed salah
AOP

Liverpool nousi jakamaan Valioliigan kärkisijaa voittamalla vieraissa Leedsin numeroin 0-3. Ottelun tähtenä säkenöi sadannen Valioliigamaalinsa iskenyt egyptiläinen Mohamed Salah. Harmaita pilviä Liverpoolille toi kuitenkin nuoren keskikenttäpelaajan Harvey Elliotin loukkaantuminen.

Elland Roadilla pelatusta ottelusta ei toden totta vauhtia puuttunut. Heti ottelun alussa molemmissa päissä kenttää oli huikeita tilanteita, mutta ottelun avausmaalia saatiin vielä odottaa. Leedsin Rodrigo pääsi kokeilemaan Alissonin virettä, mutta Liverpoolin brassivahti teki loistavan torjunnan. Pari minuuttia tästä Liverpool sai ensimmäisen huippupaikansa. Trent Alexander-Arnold pääsi kokeilemaan, mutta laukaus painui niukasti ohi.

20. minuutilla Mohamed Salah pääsi nostamaan itsensä historian kirjoihin. Uransa sadannen Valioliigamaalin iskenyt pääsi viimeistelemään helpon maalin Alexander-Arnoldin syötöstä.

Maalipaikkoja sateli Liverpoolille pitkin ensimmäistä puoliaikaa, mutta niin Thiago kuin Sadio Mané saivat pettyä omien suoritustensa jälkeen.

Pitkin ensimmäistä puoliaikaa ottelu siirtyi koko ajan enemmän ja enemmän Liverpoolin haltuun. Tuomari Graig Pawsonin otteissa oli Leeds yleisön mielestä paljon parannettavaa. Pari räikeää virhettä sattuikin, kun Harvey Elliotin käsivirhe jäi puhaltamatta. Hetkeä myöhemmin Liverpool sai vielä hyvin heppoisen vapaapotkun hyvästä paikkaa, mutta lisämaaleja ei ensimmäisellä puoliajalla silti enää nähty.

Toisen puoliajan aluksi Fabinho vei kulmapotkun jälkitilanteesta Liverpoolin 2-0 johtoon. Maalia tarkasteltiin VAR:in avulla, mutta maali jäi voimaan.

Ottelu sai ikävän käänteen, kun Elliot loukkaantui todella pahasti Pascal Struijkin taklattua nuorta lupausta todella holtittomasti. Struijk sai taklauksestaan suoran punaisen ja Leeds näin ollen joutui pelaamaan vajaalla ottelun loppuun saakka.

Ottelun loppulukemat iski Mané, joka tuhlaili paikkoja pitkin ottelun. 92. minuutilla Manén onneksi hänen kääntymisensä ja laukauksensa onnistuivat ja loppulukemiksi 0-3.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga