Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpool antoi päivityksen karmeasti loukkaantuneen Harvey Elliotin tilanteesta

Harvey Elliot
AOP

Liverpoolin eilistä Leeds voittoa Valioliigassa jäi varjostamaan joukkueen nuoren lupauksen Harvey Elliotin vakava loukkaantuminen.

Liverpoolin vakuuttava 0-3 vierasvoitto Leedsistä sai ikävän käänteen toisella puoliajalla, kun joukkueen nuoren lupauksen Harvey Elliotin ottelu päättyi kivuliaaseen loukkaantumiseen.

Hyvää nousua niin Liverpoolin edustusjoukkueessa kuin Englannin U21-joukkueessakin tekevä Elliot jäi tuskissaan makaamaan kentälle kaksinkamppailutilanteen päätteeksi toisen jakson puolivälissä. Nuorukainen kamppaili pallosta Leedsin Pascal Struijkin kanssa, joka taklasi Elliottia tilanteessa holtittomasti.

Ottelun erotuomari Craig Pawson ei kerennyt edes peliä puhaltamaan poikki ennen kuin Liverpoolin lääkintätiimi rynnisti jo kentälle silminnähden pahasti loukanneen Elliotin luo. Nuorukainen kannettiin aploodien saattelemana kentältä pois paareilla.

Harvey Elliot

Liverpoolin Harvey Elliot kannettiin hurjan loukkaantumisen jälkeen kentältä paareilla pois kuva:AOP

Liverpool-manageri Jürgen Klopp vahvisti loukkaantumisen vakavuuden SkySportsin haastattelussa ottelun jälkeen ja myönsi sen olevan ”paha loukkaantuminen”.

”Selvästi se oli paha loukkaantuminen ja joudumme nyt odottamaan lisätutkimuksia. Kuulin, että nilkka olisi mennyt sijoiltaan.”

”Näin tilanteen ja tiesin välittömästi, ettei hänen nilkkansa ollut oikeassa asennossa. Siksi olimme kaikki niin shokissa.”

Elliotin loukkaantumisen huomasi ensimmäisenä tilanteessa lähellä ollut Mohamed Salah, joka viittoi välittömästi lääkintätiimin paikalle, ennen kuin kääntyi tilanteesta pois shokissa.

Liverpool vahvisti kotisivuillaan, että nuorukainen on päässyt sairaalasta pois, mutta nilkka joudutaan tulevien päivien aikana operoimaan. Se tietää Liverpoolin keskikentälle huonoja uutisia, sillä Elliot on kentältä pitkän aikaa sivussa.

Nuorukaisen tilalle vaihdettiin joukkueen kapteeni Jordan Henderson, joka oli kentän laidalla odottamassa jo vaihtoa ennen hurjaa tilannetta. Vaihtoa ei kuitenkaan ehditty suorittamaan ennen Elliotin ikävää loukkaantumista. Kloppilla on toki keskikentälle vaihtopenkiltä useita vaihtoehtoja Elliotin tilalle, mutta lupaavasti kauden aloittaneelle nuorukaiselle loukkaantuminen on ehdottomasti erittäin ikävä asia tässä vaiheessa uraa. Sen tietää myös Klopp.

”Elliot pelasi jälleen upean pelin ja hän on loistava pelaaja. Haluanko nähdä nuoren pelaajan läpikäyvän tällaisen loukkaantumisen uransa alussa? En tietenkään, mutta se on nyt tilanne ja olemme hänen tukenaan.”

Liverpool julkaisi twitterissä kuvan Elliotista, jossa hymyilevä nuorukainen näyttää peukkua kameralle. Kuvassa Elliot kiittelee saamastaan tuesta ja kertoo matkan kuntoutumiseen alkavan.

Mikäli julkaisu ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga