Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Mitä Cristiano Ronaldon lautasella on? – ”kukaan ei syönyt sen jälkeen vanukasta”

Cristiano Ronaldo
AOP

Jalkapallomaailman supertähden Cristiano Ronaldon saapuminen Manchester Unitediin on vaikuttanut joukkueeseen jo suuresti myös kentän ulkopuolella.

Cristiano Ronaldon positiivinen vaikutus näkyy Manchester Unitedissa jo nyt. Emmekä puhu vain joukkueen esityksistä kentällä, vaikka sielläkin Ronaldo on toki jo tuonut positiivisia vaikutteita ja auttoi muun muassa debyytissään kahdella maalillaan joukkueen voittoon lauantain Valioliigakierroksella.

Puhumme nyt miehen vaikutuksista muun joukkueen ruokailutottumuksiin. Joukkueen maalivahti Lee Grant paljasti TalkSPORTille, että yksi vilkaisu Ronaldon lautaselle vaikutti välittömästi muun joukkueen ruokailuhetkeen Newcastle ottelun alla perjantaina.

”Tämä tapahtui perjantaina joukkueen yhteisellä illallisella ennen Newcastle ottelua. Tiedättehän, että perjantai-iltana illallisen jälkeen on usein tarjolla pientä herkkua – on omenapaistosta tai vähän brownieta tai jotain sellaista.”

”Kerronpahan vaan, ettei yksikään pelaaja koskenut tuolloin omenapaistokseen tai vanukkaaseen – kukaan ei noussut hakemaan brownieta vaan kaikki istuivat paikallaan.”

Grant kertoi, että Ronaldon esimerkki ja lautanen sai muutkin pelaajat pysymään loitolla jälkiruoasta.

”Yksi pojista kysyi minulta ’mitä Ronaldon lautasella oikein on?”

”Ja voitte kuvitella, että se oli terveellisin lautanen mitä olette nähneet. Minua nauratti, kuinka kukaan muu pelaaja ei tohtinut nousta hakemaan jälkiruokaa sen nähtyään.”

Äärimmäisen kovana harjoittelijana tiedetty Ronaldo pitää myös tiukasti kiinni terveellisestä ruokavaliosta. Herkkuja ei portugalilainen napsi ja esimerkiksi virvoitusjuomat, kuten kesän EM-kisoista muistetaan, eivät miehen ruokavalioon kuulu.

Ronaldo on aiemmin kertonut syövänsä päivän mittaan kuusi pientä ateriaa ja välttävän epäterveellisiä vaihtoehtoja. Ruokavalio on suunniteltu yhdessä henkilökohtaisen ravintoneuvojan kanssa.

”Hyvä harjoittelu täytyy yhdistää hyvään ruokavalioon. Ruokavaliooni kuuluu paljon proteiinia, kokojyvätuotteita, hedelmiä ja vihanneksia. Vältän sokerisia ruokia”, mies on kertonut uutissivusto Goalin mukaan.

Äärimmäisen terveellinen ruokavalio näyttääkin miehellä toimivan, sillä portugalilainen on 36 vuoden iässä huippuiskussa. Liekö johtunut sitten omenapaistoksen väliin jättämisestä vai mistä, mutta myös koko muu Unitedin joukkue oli lauantain Newcastle-kamppailussa hyvällä pelipäällä ja ottelua hallinnut joukkue voittikin sen vakuuttavasti lukemin 4-1.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga