Seuraa meitä:

La Liga

Barcelonalla loukkaantumishuolia – EM kisoissa säväyttänyt tanskalainen useaksi kuukaudeksi sivuun

Martin Braithwaite
AOP

Barcelonan hyökkääjä Martin Braithwaite on menossa lähipäivinä polvileikkaukseen. Barcelonan hyökkääjistä myös Sergio Aguero ja Ansu Fati edelleen sivussa vaivojen vuoksi.

Tanskan maajoukkuepelaaja Martin Braithwaite joutuu polvileikkaukseen. Loukkaantuminen tapahtui La Liga ottelussa 29. elokuuta Getafea vastaan. Barcelona voitti ottelun, mutta menetti jälleen yhden hyökkääjistään sairastuvalle. Barcelona tiedotti, että Braithwaite on tehnyt kuntoutusta ja hänelle on tehty hoitotoimenpiteitä, mutta tilanne ei ole lähtenyt kehittymään riittävästi ja leikkaus on ainut vaihtoehto. Odotettavissa on tiedotteen mukaan useamman kuukauden tauko peleistä.

Barcelonalla on loukkaantumishuolia hyökkäyspäässä jo ennestään, sillä kesän hankinta Sergio Aguero kärsii jalkavammasta eikä hänen odoteta palaavan kentille ennen lokakuuta. Muista hyökkääjistä 18- vuotias espanjalainen Ansu Fati on edelleen parantelemassa itseään polvioperaation jäljiltä.

Hyökkääjäpula ei ainakaan helpota Barcelonan urakkaa tiistaina, kun Mestarien liigan avauskamppailussa vastaan astelee Saksan jättiläinen Bayern Munchen.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta La Liga