Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

FC Barcelonalle lisää loukkaantumishuolia – kaksi avainpelaajaa sairastuvalle

Jordi Alba
AOP

FC Barcelona tiedotti keskiviikkona Jordi Alban ja Pedrin loukkaantumisista. Molemmat loukkasivat itseään tiistaina pelatussa Mestarien liiga ottelussa Bayern Munchenia vastaan. Molemmat pelaajista kärsivät lihasvammoista.

Alba pelasi ottelussa muutenkin puolikuntoisena, sillä hän oli aiemmin sivussa sairauden vuoksi. Barcelona valmentaja Ronald Koeman pyysi häntä kuitenkin pelaamaan Barcelonan loukkaantumissuman vuoksi. Alba tuli pois kentältä 74. peliminuutilla takareittään pidellen. Barcelona ei ilmoittanut miten pitkään joukkueen tähtipuolustaja on sivussa, mutta AS:n tietojen mukaan kyseessä olisi 3-4 viikon huili.

Barcelonan nuoren tähden Pedrin vamma on AS:n mukaan hieman helpompi eikä häntä odota kuin 2-3 viikon poissaolo. Tiistain Mestarien liiga kamppailu oli Pedrille vasta kauden kolmas ottelu hänen oltuaan lomalla muutaman viikon ajan kesän maajoukkuetehtävien jälkeen.

Kaksikon loukkaantumiset eivät ainakaan helpottaneet Barcelonan jo valmiiksi täyttä sairastupaa. Joukkueesta on sivussa Martin Braithwaite, Sergio Agüero, Ansu Fati ja Ousmane Dembélé. Kovasta loukkaantumissumasta huolimatta La Ligan puolelta Barcelonalla on allaan ihan hyvät tulokset kauden kolmesta ottelusta, sillä se on voittanut otteluistaan kaksi ja pelannut yhden tasan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga