Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsea jyrähti faneilleen solvaavasta kielenkäytöstä lauantain ottelussa

John Mcginn
AOP

Chelsea on tuominnut sosiaalisessa mediassa nähtyjen fanien toimet, jolla hyökättiin Aston Villan Skotlannin maajoukkuepelaaja John McGinniä vastaan.

Chelsea voitti Aston Villan lauantaina 3-0.

Chelsean omistaja Roman Abramovich käynnisti viime vuonna suuren rasisminvastaisen kampanjan nimeltä No To Hate.

– Olemme tietoisia sosiaalisessa mediassa kiertävästä videosta, joka osoittaa yhden katsojan käyttävän väkivaltaista uskonnollista kieltä Stamford Bridgen väkijoukossa lauantaina”, Chelsea sanoi.

– Chelsea Football Club pitää kaikenlaista syrjivää käyttäytymistä täysin mahdottomana hyväksyä, ja tuomitsemme käytetyn kielen.

– Seura pyrkii tunnistamaan asianomaisen henkilön tai henkilöt ja ryhtyy mahdollisimman voimakkaisiin toimiin heitä vastaan, Chelsea kertoi tiedotteessaan

Aston Villa käsitteli asiaa omassa lausunnossaan:

– Aston Villa on kiitollinen ystävillemme Chelseassa nopeasta ja päättäväisestä toiminnasta tuomitessaan John McGinnille suunnatun kiihkoilun Stamford Bridgeltä ja aloittaessaan tutkinnan syyllisen tunnistamiseksi.

– Aston Villa tukee täysin tätä tutkimusta. Molemmilla seuroilla on nollatoleranssi kaikenlaiselle syrjinnälle, varsinkin kun se tapahtuu stadionillamme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga