Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Huiman siirtokesän seuraus: Ronaldon ja Messin paitoja myyty hurjia määriä

Cristiano Ronaldo
AOP

Kuluvan kesän siirtoikkuna oli yksi kaikkien aikojen hurjimmista. Varsinkin jos asiaa mitataan siirtyneiden tähtien voittamilla Ballon d’Or palkinnoilla. Kuluvana kesänä seuraa vaihtaneet ja kyseistä pokaalia yli vuosikymmenen lähes yksinomaan hallinneet Christiano Ronaldo ja Lionel Messi vaihtoivat kesän aikana seuraa ja se on aiheuttanut valtavia kuohuja niin joukkueiden voimasuhteissa kuin myös pelipaita bisneksessä.

Seuraa vaihtaneiden supertähtien uusien seurojen paitoja on myyty käsittämättömiä määriä. Barcelonasta seuran talousvaikeuksien vuoksi PSG:hen siirtyneen Messin paitoja on myyty tänä kesänä yli 100 miljoonan punnan arvosta. Vielä käsittämättömämpiä lukemia nähtiin kuitenkin siirtoikkunan viime hetkillä, kun Christiano Ronaldo siirtyi vanhaan seuraansa Manchester Unitediin.

Ronaldon nimellä olevaa seiskapaitaa myytiin yli 187 miljoonan punnan edestä ennen kuin pelaaja oli edes koskenut palloon uuden seuransa ottelussa. Seurat saavat paitamyynnistä noin 10% kieppeillä pyörivän provision, joten uudet hankinnat ovat hyvinkin jo ehtineet kerätä hintansa takaisin.

Tokikaan paitamyynneillä ei pelaajien koko hintaa hankita takaisin, mutta esimerkiksi Ronaldon paitamyynnin tulot seuralle ovat jo lähes samaa luokkaa kuin mitä United maksoi siirtokorvauksena Juventukselle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset