Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Georginio Wijnaldum kertoo seurasiirtonsa taustoista – ’’Tämän kaltaisissa tilanteissa on vain pakko jatkaa matkaa’’

Wijnaldumin mukaan Liverpool ei halunnut pitää hänestä kiinni
AOP

Georginio Wijnaldum on avautunut syistään siirtyä PSG:hen kesän siirtoikkunan aikana. Miehen mukaan Liverpool ei tehnyt tarvittavia toimenpiteitä pitääkseen hänet seurassa.

30-vuotias keskikenttäpelaaja Georginio Wijnaldum ehti pelata viisi vuotta suuressa roolissa Anfieldillä. Tänä aikana, joukkueen palkintokaappiin kilahti niin Mestarien liigan, kuin myös Valioliigan voitot.

Tänä kesänä mies ei kuitenkaan solminut enää jatkosopimusta Liverpoolin kanssa, vaan lähti kohti uusia haasteita ja PSG:n riveihin. Hollantilaisen uumoiltiin olevan matkalla Barcelonaan, mutta pariisilaiset saivat kaapattua miehen espanjalaisjätin nenän edestä.

Miehellä on nyt ollut hieman aikaa sopeutua elämäänsä Ranskassa ja hän on kertonut seurasiirtoon vaikuttaneista tekijöistä.

’’Muutama kuukausi sitten, tein Liverpoolin seurajohdolle selväksi, että haluan jatkaa Anfieldillä. Menemättä sen enempää yksityiskohtiin, he eivät vakuuttaneet minua siitä, että he haluaisivat pitää minut joukkueessa. Tämän kaltaisissa tilanteissa on vain pakko jatkaa matkaa.’’

’’Barcelona lähestyi minua. Olin todella iloinen sillä seurassa on pelannut useita hollantilaisia vuosien varrella. Ollessani lapsi Barcelona oli suosikkijoukkueeni. Siitä huolimatta, että Zinedine Zidane on aina ollut suurin idolini.

’’Olin jo suunnitellut siirtyväni Barcaan, mutta neuvottelut venyivät todella pitkiksi. Siinä vaiheessa Paris Saint-Germain astui mukaan kuvioihin. Toisin kuin kuusi vuotta sitten, joukkue todella näytti haluavansa minun pelaavan heidän paidassaan. Minun oli aika kokeilla jotakin uutta.’’

Siirtonsa myötä, Wijnaldum pääsi osaksi pariisilaisten uskomatonta tähtisikermää. Jo ennestään nimekäs ryhmä vahvistui kesän aikana sellaisilla nimillä, kuten Lionel Messi, Acraf Hakimi ja Gianluigi Donnarumma.

Tämä varmasti vaikutti osittain hollantilaisen siirtopäätökseen. Mahdollisuudet Mestarien liigan voittoon ovat myös luultavasti suuremmat, kuin Liverpoolissa tai Barcelonassa. Pool ei ole ollut entisellään voitettuaan Valioliigan kauden 2019-2020 päätteeksi. Barcelona on taas täysin uuden alun edessä, eikä joukkueella näytä olevan rahkeita kilpailla kirkkaimmista palkinnoista.

Lähde: CaughtOffside

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset