Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Bayern München havittelee Lewandowskin korvaajaksi Chelsea-floppia

Timo Werner
AOP

Saksan Bundesliigan jättiläinen Bayern München saattaa joutua etsimään supertähdelleen Robert Lewandowskille korvaajaa pian, sillä mies on ilmaissut olevansa mahdollisesti halukas siirtymään muualle.

Saksalaisseura onkin huhujen mukaan iskenyt nyt silmänsä Chelsean saksalaishyökkääjä Timo Werneriin. Saksalaismedia Sporti1:n toimittajan Florian Plettenbergin mukaan Bayern-manageri Julian Nagelsmann haluaa Wernerin tuoda seuraan.

Kaksikko on toisilleen tuttu jo RB Leipzigistä, missä Werner pelasi Nagelsmannin alaisuudessa ennen siirtoaan Stamford Bridgelle. Saksalaiskaksikko teki yhdessä hyvää tulosta joten, ei ihmekään, että Bayernin uusi valmentaja juonii jo jälleennäkemistä.

Nagelsmann korvasi Hansi Flickin Bayernin peräsimessä viime kauden päätteeksi ja keskustelut Wernerin tuomisesta seuraan ovat Sport1:n raportin mukaan käyneet kuumana siitä lähtien.

Mikäli Bayern ei onnistu kilpakumppaninsa Borussia Dortmundin superlupausta Erling Braut Hålandia hankkimaan ensi kesänä tai uusimaan tähtensä Lewandowskin sopimusta, on sen etsittävä hyökkäysvoimaa muualta.

Chelsean voisi hyvinkin olla halukas tähtihankintansa myymään. Erityisesti, kun Werner ei Lontoossa ole aivan odotettuun vireeseen päässyt, ei siirto takaisin Saksaan olisi välttämättä suuri yllätys. Saksalainen liittyi Chelseaan viiden vuoden sopimuksella, mutta ei ole joukkueessa odotetusti esiintynyt.

Saksalainen teki viime kauden 35:ssä Valioliigaesiintymisessä vain 6 maalia ja hukkasi tilaisuuksia vielä enemmän. Bundesliigassa miehen maine on edelleen kuitenkin hyvä – Saksassa muistetaan Wernerin tekemät 91 maalia 222 esiintymisessään.

Parhaan vedon Wernerista tuntuu saaneen irti juurikin Nagelsmann, jonka alaisuudessa kaudella 2019/20 Werner iskin uransa parhaat 28 osumaa yhdellä kaudella.

Chelsea reagoi hyökkäyspäänsä ongelmiin kesän siirtoikkunan aikaan ja hankkikin maalintekoaan tehostamaan Serie A:sta maalitykki Romelu Lukakun. Belgialainen saattaakin korvata joukkueen hyökkäyspäässä lopulta Wernerin ja ajaa saksalaisen paluuseen kotimaahansa.

Viimeksi Veikkausliigassa pelatessaan Lukaku pelasi Manchester Unitedin riveissä – aika Englannin pääsarjassa ei tuolloin putkeen mennyt ja mies lähi hakemaan lisävauhtia uralleen Italian Serie A:sta. Siellä ura lähti kunnolla nousuun ja saman vireen odotetaan jatkuvan myös Lontoossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset