Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Jose Mourinholle tuhannes peli managerina

Jose Mourinho
AOP

Jose Mourinho saavutti lauantaina uskomattoman rajapyykin valmentajana. Hänen valmentamansa AS Roma kohtasi Serie A:n kamppailussa Sassuolon. Tuhannennen pelinsä managerina Mourinho sai päättää voitokkaissa tunnelmissa, kun Stephan El Shaarawy viimeisteli ottelun voittomaalin lisäajan ensimmäisellä minuutilla.

Mourinhon pitkä valmennusura lähti liikkelle hänen kotimaastaan ja hän nousi suuren yleisön tietoisuuteen luotsatessaan Porton Mestarien liigan voittoon vuonna 2004. Porton vuosien jälkeen Mourinho siirtyi valmentamaan Chelseaan ja nimesi itsensä Special One:ksi ja loi täten itsestään omanlaisensa hahmon jalkapallomaailmaan.

Pitkällä urallaan Mourinho on toiminut managerina muun muassa Real Madridissa, Manchester Unitedissa ja Tottenhamissa. Tottenhamista hän sai potkut viime kaudella ja hän olikin työttömänä ennen Roman tarjoamaa mahdollisuutta. Romassa hän on saanut joukkueen hyvään iskuun ja kolmen pelatun kierroksen jälkeen joukkue johtaakin sarjaa puhtaalla pelillä.

Hyvästä alkukaudesta huolimatta Mourinho kertoi tämän pelin häviämistä:

– Viikon aikana valehtelin ihmisille ja kerroin kaikille, että tämä ei ollut erityinen peli – ehkä yritin myös vakuuttaa itseni , hän kertoi

– Mutta itse asiassa se oli – tällä pelillä oli todella erityinen merkitys minulle. Ja olen varma, että muistan sen loppuelämäni, koska 1000. pelini valmentajana oli tämä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A