Serie A

José Mourinhon Roma kärsi kauden avaustappionsa – Hellas Verona oli parempi vuoristoratamaisessa ottelussa

José Mourinho

José Mourinho kärsi ensimmäisen tappionsa AS Roman päävalmentajana, kun Hellas Verona oli parempi lukemin 3-2 sunnuntaina pelatussa Serie A-ottelussa. Verona oli hävinnyt kaikki kauden kolme aiempaa otteluaan.

Veronan Päävalmentaja Eusebio de Francesco sai lähteä heikkojen tulosten takia ja hänen tilanneen astui entinen Juventuksen pelaaja Igor Tudor. Isäntäjoukkue oli vaiken tehtävän edessä, sillä sen riveistä puuttuivat Miguel Veloso, Kevin Ruegg, Gianluca Frabotta, sekä Bosko Sutalo.

Giallorossilta puuttuivat Leonardo Spinazzola ja Matías Viña. Henrik Mkhitaryan oli puolikuntoinen, eikä pystynyt pelaamaan koko ottelua. Roma on aloittanut kautensa todella hyvin José Mourinhon alaisuudessa. Joukkue ehti voittaa kolme edellistä Serie A-otteluaan ja se on sarjassa toisena.

Giallorossi aloitti myös sunnuntain kamppailun hyvin ja siirtyi johtoon, kun Lorenzo Pellegrini osui ottelun 36 minuutilla. Kotijoukkue Verona tasoitti, kun Antonin Barak maalasi 49 minuutin kohdalla. Pian tämän jälkeen isännät siirtyivät ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon Gianluca Caprarin maalilla.

Veronan Ivan Ilic teki oman maalin, tuoden Roman jälleen tasoihin, jonka jälkeen peli oli jälleen avoinna. Davide Faraoni iski kuitenkin ottelun voittomaaliksi jääneen osuman, joten Mourinhon suojatit kärsivät kauden avaustappionsa.

Lähde: Football Italia