Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Yle ja Nelonen Media tuovat naisten pääsarjan Kansallisen Liigan ratkaisuhetket televisioruutuihin

Kansallinen liiga
AOP

Jalkapallon naisten pääsarjan Kansallisen Liigan ratkaisuhetket nähdään televisioruuduissa syksyllä 2021. Kansallinen Liiga ja Nelonen Media ovat yhteistyössä Ylen kanssa päättäneet tarjota sarjan loppuratkaisut kotikatsomoihin ilmaiseksi.

Kansallinen liiga sekä Nelonen Media ovat tehneet pitkäjänteistä työtä naisten jalkapallon medianäkyvyyden lisäämiseksi ja kauden loppuratkaisut tarjotaankin katsojille ympäri Suomen ilmaiseksi nähtäväksi.

Syys- ja lokakuussa nähdään siis Ylen kanavilta naisten liigan kauden 2021 kolmelta viimeiseltä pelikierrokselta suorat lähetykset. Lokakuun alkuun kestävän liigan kolmen viimeisen kierroksen jokainen ottelu on nähtävissä Ruutu+ alustalta ja Ylen mukaantulon myötä kultakin kolmelta kierrokselta nähdään lisäksi yksi ottelu suorana lähetyksenä Ylen kanavilla.

Naisten pääsarjan kiinnostus on kuluneen vuoden aikana jo noussut mukavasti. Pelejä näytetään Ruudussa nyt toista kautta ja katsojien määrä on ollut koko ajan kasvussa.

”Kansallinen Liiga on tärkeä osa vahvaa jalkapallotarjontaamme. Jo viime vuonna vahvasti kasvaneen sarjan kiinnostus on kasvanut lähes +10 % kuluvan kauden aikana, mikä osoittaa pitkäjänteisen kehittämisen tärkeyden. Syksyn yhteistyö Ylen kanssa mahdollistaa upean näyteikkunan Kansallisen Liigan jännittäville ratkaisuotteluille”, Nelonen Median vastaava tuottaja Tuomas Saarela sanoi.

Yle on jo pitkään televisioinut naisten A-maajoukkueen eli Helmareiden otteluita kanavillaan ja tarjonnut laajaa näkyvyyttä naisten arvokisoille. Kansallisen Liigan ratkaisuhetkiä seurattiin myös viime vuonna Ylen kanavilla.

”Yle on tehnyt vahvaa urheilun tasa-arvotyötä viime vuosien ajan. On hienoa, että suurella yleisöllä on mahdollisuus nauttia juhlavuottaan viettävän Kansallisen liigan ratkaisuhetkistä Ylen kanavilla, totutun laadukkaina toteutuksina. Viime kaudelta tuttu yhteistyö Kansallisen liigan ja Nelosen kanssa on hyvä uutinen kaikille osapuolille ja koko lajille”, kommentoi Yle Urheilun päällikkö Joose Palonen.

“Yhteistyö kahden vahvan urheilusisältöjen osaajan kanssa on tärkeää Kansallisen Liigan medianäkyvyyden vahvistamiseksi. Olen iloinen siitä, että kolmikantayhteistyö Ylen ja Nelonen Median kanssa tukee tavoitettamme pelaajien ja ilmiöiden esiin nostamisessa, ja toisaalta huipentaa sarjan 50-vuotisjuhlakauden arvoisellaan tavalla”, Palloliiton kehityspäällikkö Heidi Pihlaja iloitsi.

Ylen kanavilla nähdään seuraavat ottelut:

TiPS – Åland United, lauantaina 25.9. klo 14.00

HJK – KuPS, lauantaina 2.10. klo 14.00

KuPS – TiPS, lauantaina 9.10. klo 17.00

lähde: Suomen Palloliitto

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat