Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Leicester kohtaa Napolin Eurooppa-liigassa – Kasper Schmeichel: ’’Menneisyys ei auta meitä huomenna’’

Kasper Schmeichel
AOP

Leicester City kohtaa torstaina SSC Napolin Eurooppa-liigan ottelussa. Englantilaisjoukkueen maalivahdin Kasper Schmeichelin mukaan hänen joukkueensa ei voi lähteä otteluun liian itsetyytyväisenä tai pelokkaalla asenteella.

Viime kauden päätteeksi Leicester City voitti FA-Cupin ja sijoittui Valioliigan viidenneksi. Ketut eivät siis pelaa Mestarien liigaa tällä kaudella, mutta haasteita riittää myös maanosan kakkoskilpailussa.

Torstaina vastaan asettuu vaarallinen Napoli ja ottelusta on lupa odottaa vauhdikasta kahden hyökkäysvoimaisen joukkueen kohtaamista. Leicesterin maalivahti Kasper Schmeichel on kertonut tuntemuksistaan ottelun alla.

’’Joukkueemme yrittää aina parantaa. Mielestäni kaikkein tärkeintä on se, että nälkää riittää yhä, vaikka olemme saavuttaneet menestystä. Emme voi lähteä Napolia vastaan liian tyytyväisinä tai arkoina. Silloin joudumme vaikeuksiin. Myöskään menneisyys ei auta meitä huomenna.’’

’’Meillä riittää vielä useita kehittämisen kohteita ja yritämme jokaisena päivänä tehdä asiat hieman paremmin. Tämä kausi on jälleen uusi mahdollisuus meille. Olemme hyvässä tilanteessa, menestyttyämme viime aikoina, mutta se antaa meille myös valinnanvaraa. Olemmeko tyytyväisiä tähän, vai haluammeko jatkaa kehittymistä?’’

Leicester putosi viime kaudella yllättäen Eurooppa-liigassa Slavia Prahalle. Nyt sillä on kuitenkin hyvät mahdollisuudet edetä pudotuspeleihin. Napolin ja Leicesterin lisäksi kaksi muuta lohkon joukkuetta ovat Moskovan Spartak ja Legia Varsova.

Kahdeksan kilpailun lohkovoittajaa etenee suoraan 16 parhaan joukkoon. Lohkojen toiseksi sijoittuneet kohtaavat kahdeksan Mestarien liigan lohkoissa kolmanneksi jäänyttä joukkuetta. Schmeichel on sitä mieltä, että hänen joukkueensa tulee keskittyä omaan tekemiseensä.

’’Me emme ole koskaan kiinnittäneet paljon huomiota siihen, mitä muut joukkueet tekevät. Kun katson meidän ryhmäämme, voin olla luottavaisin mielin. Tässä kilpailussa on kuitenkin mukana huippujoukkeita ja mukaan tulee myös Mestarien liigassa pelanneita seuroja. Tätä kilpailua on vaikea ennustaa etukäteen, koska on mahdotonta sanoa mitkä kaikki joukkueet tulevat olemaan mukana.’’

Leicester lähtee huomiseen otteluun hyvistä asemista, eikä sillä ole uusia loukkaantumishuolia. Napoli on aloittanut kautensa loistavasti, voittaen kaikki kolme tähän astista Serie A-kamppailuaan. Viime viikonloppuna se kaatoi Juventuksen 2-1.

Lähde: BBC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat