Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Barcelona jälleen vaikeuksissa Bayern Münchenin kanssa – saksalaisseura suvereeniin voittoon Mestarien liigassa

Barcelona - Bayern München
AOP

Bayern München osoittautui jälleen kerran Barcelonalle liian kovaksi vastukseksi, kun joukkueet kohtasivat Mestarien liigan avauksessa. Bayern otti suvereenilla esityksellä illan ottelusta 0-3 voiton.

Otteluun lähdettäessä Barcelonalla oli varmasti vielä tuoreessa muistissa joukkueiden viime kohtaaminen Mestarien liigassa. Tuolloin neljännesvälierässä Bayern oli murskaluvuin 8-2 parempi.

Samanlaista nöyryytystä manageri Ronald Koemanin miehistö ei halunnut toistaa ja se lähtikin hakemaan ottelusta parempaa menestystä. Aivan viime kerran murskalukemiin ei tällä kertaa päästy, mutta melko suvereenisti Bayern kuitenkin voiton nappasi tälläkin kertaa ja otti Barcelonalta luulot pois.

Heti ottelun alusta lähtien nähtiin vauhtia ja peliä vietiin molemmissa päissä. Ensimmäisen puoliajan edetessä Bayern otti yhä enemmän peliä kuitenkin haltuunsa ja Barcelona jäi vähän joka osa-alueella jälkeen.

Noin puolen tunnin pelin kohdalla Bayern otti ottelun johtoaseman haltuunsa. Thomas Müllerin laukaus otti Barcelona-puolustajasta kimmokkeen ja painui verkkoon ohi Marc-André ter Stegenin.

Ensimmäisellä jaksolla Barcelonakin pääsi Bayernin maalia hieman hätyyttelemään, mutta vaarallisia maalipaikkoja sinipunaiset eivät onnistuneet luomaan.

Toisella jaksolla Bayernin tähtihyökkääjä Robert Lewandowski naulasi ottelun viimeistään Bayernille kahdella osumallaan. Ensin noin tunnin pelin kohdalla Jamal Musialan tulinen laukaus kimposi Barcelona-maalin tolpasta takaisin pelattavaksi ja irtopalloon sai jalkansa väliin ensimmäisenä Lewandowski, joka viimeisteli tilanteesta illan ensimmäisen osumansa.

Puolalaisen illan toinen osuma tuli sekin tolppaan kolahtaneen laukauksen jälkitilanteesta – tällä kertaa laukausta yrittämään pääsi Serge Gnarby, jonka tolppaan kilpistyneen laukauksen Lewandowski kävi viimeistelemässä lähietäisyydeltä.

Pallonhallintaprosentti sekä syöttöjän määrät olivat erittäin tasaiset ottelussa, mutta Bayernin ylivoimasta kertoi erityisesti maalia kohti suuntautuneet laukaukset – Bayernillä laukauksia maalia kohti oli seitsemän, Barcelonalla ei ainuttakaan.

Myös keskikentällä Barcelona jäi auttamatta alakynteen. Bayern voitti palloja kentän keskialueella ja pääsi rakentamaan peliä rauhassa. Hyökkäyspään onnistumiset viimeistelivät saksalaisseuran hienon illan.

Koemanin ei auttanut kuin Barcelona-fanien tavoin, seurata ottelua pää painuksissa.

Lohko E:n toisessa ottelussa Dynamo Kiova ja Benefica pelasivat maalittoman tasapelin, joten Barcelona on ensimmäisen pelikierroksen jälkeen lohkon pohjimmaisena. Lohkon seuraavat ottelut pelataan syyskuun 29. päivä – Barcelona matkaa tuolloin Benefican vieraaksi ja Bayern isännöi Dynamo Kiovaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga