Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Madridin laitapuolustaja edelleen sivussa – uusi vamma viivyttää paluuta

Ferland Mendy
AOP

La Liga johtava Real Madrid joutuu edelleen tulevan toimeen ilman vasenta laitapuolustajaansa Ferland Mendyä, kertoo espanjalaismedia Marca.

Koko alkukauden sivussa ollut Mendy on ollut sivussa jo jonkin aikaa Realin otteluista. Hän kärsi aiemmin säären rasitusvammasta, joka piti hänet sivussa kesän EM-kisoista. Nyt Mendyn tilannetta hidastaa uusi ongelma, kun puolustaja kärsii lihasvammasta.

Viime viikonlopun ottelussa Celta Vigoa vastaan 26-vuotiaan ranskalaisen piti jo olla mukana Madridin kokoonpanossa, mutta hän tunsi kipua valmistavissa harjoituksissa eikä sen takia osallistunut otteluun.

Marca kertoo Mendyn olevan sivussa uuden vamman vuoksi vielä tulevat kolme viikkoa. Tämän ajanjakson aikana edessä on vielä maaottelutauko lokakuussa, joten ensimmäinen sarjaottelu on edessä todennäköisesti vasta sen jälkeen. Todennäköinen paluuottelu ranskalaiselle on lokakuun 17. päivä pelattava ottelu Athletic Bilbaota vastaan.

Mendy siirtyi Realiin kesällä 2019 ranskalaisesta Olympique Lyonnaisista 48 miljoonan euron siirtokorvauksella. Madridissa puolustaja on pelannut 51 ottelua, joissa hän on saanut aikaiseksi 2 maalia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga