Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

EFL-cupista Arsenalin vaikealle alulle käännepiste?

Arsenal vs. Burnley
AOP

Englannissa pelataan tällä viikolla EFL-cupia ja tällä kierroksella selvitetään paikkoja 16. parhaan joukkoon. Keskiviikkona pelataan kuusi ottelua, kun tiistaina pelattiin kymmenen kamppailua. Keskiviikkona nähdään monta hyvää joukkuetta Valioliigasta tulessa ja mielenkiintoista on nähdä, miten alkukauden kyntänyt Arsenal selviää ottelusta AFC Wimbledonia vastaan.

Arsenal on kääntänyt jo osittain vaikeaa alkukauttaan voiton puolelle, kun kolmessa edellisessä ottelussa on oma maali pysynyt koskemattomana ja tuloksena on kolme perättäistä voittoa rajun Manchester City -tappion jälkeen, kun Gunners taipui Etihadilla 5-0 -lukemin. Kahdessa edellisessä Valioliigan ottelussa joukkue on kaatanut ensin kotona Norwichin ja perään vieraissa Burnleyn 1-0 -lukemin, mutta joukkueen peli-ilme on ollut kaikkea muuta kuin loistava.

AFC Wimbledon on Englannin ykkösliigassa eli kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla kahdeksan pelatun ottelun jälkeen seitsemäntenä. Joukkue on kerännyt 12 pistettä ja on vain neljä pistettä perässä sarjaa johtavaa Wigania. Viime viikolla AFC Wimbledon kärsi kotitappion Plymouthille, mutta sitä ennen joukkue otti hienon vierasvoiton Morecambesta 4-3 -lukemin. EFL-cupin edellisellä kierroksella joukkue kaatoi kotonaan Portsmouthin tylysti 5-3 -lukemin.

Arsenalille tämä ottelu on AFC Wimbledonin tavoin mahdollisuus. Kunnon murskavoitto voisi nostaa itseluottamusta ennen viikonloppuna odottavaa kotiottelua Tottenhamia vastaan. AFC Wimbledonille voitto olisi taas iso imagollisista syistä ja nostaisi entisestään joukkueen tunnetta ykkösliigassa pelatessa.

EFL-cupin ottelut keskiviikkona

21.30 Brighton vs. Swansea
21.45 Arsenal vs. AFC Wimbledon
21.45 Chelsea vs. Aston Villa
21.45 Manchester United vs. West Ham
21.45 Millwall vs. Leicester
21.45 Wolverhampton vs. Tottenham

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut