Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Rovaniemen Palloseura Ykkösen runkosarjan voittoon

Simo Roiha
AOP

Viime kauden päätteeksi Veikkausliigasta pudonnut Rovaniemen Palloseura on varmistanut Ykkösen runkosarjan voiton. Voitto varmistui runkosarjan toiseksi viimeisellä kierroksella, kun RoPS kukisti vieraissa sarjassa neljäntenä olevan pietarsaarelaisen FF Jaron numeroin 0-1.

RoPSin alkukausi oli heikko, sillä ensimmäisestä yhdeksästä ottelustaan RoPS onnistui voittamaan vain kaksi. Heinäkuussa kelkka kuitenkin kääntyi ja heinäkuun alkuun jälkeen joukkue on pelannut 11 ottelua, joista tuloksena on yhdeksän voittoa, yksi tasapeli ja yksi tappio. Rovaniemeläisten lähin uhkaaja on turkulainen TPS, joka on kierros ennen runkosarjan päättymistä neljän pisteen päässä.

Ykkönen jatkuu runkosarjan jälkeen ylemmällä ja alemmalla loppusarjalla. Ylemmässä loppusarjassa pelaavat joukkueet, jotka sijoittuivat runkosarjassa sijoille 1-6 ja alemmassa sijoille 7-12 sijoittuneet. Rovaniemeläisten lisäksi ylemmän loppusarjan paikan ovat varmistaneet TPS, VPS sekä FF Jaro. Viimeiset jatkosarjapaikat ratkaistaan runkosarjan päätöskierroksella 19.9. Kahta viimeistä paikkaa ylempään jatkosarjaan pitävät tällä hetkellä Ekenäs IF sekä KPV.

Ylemmän jatkosarjan voittaja etenee suoraan Veikkausliigaan ensi kaudeksi. Jatkosarjat pelataan jatkuvana eli runkosarjassa hankitut pisteet tulevat sellaisenaan mukaan jatkosarjaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Veikkausliiga