Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Roope Riski kahden vuoden jatkosopimukseen HJK:n kanssa

HJK - Malmö
AOP

HJK:n hyökkääjä Roope Riski on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen Veikkausliigassa pelaavan HJK:n kanssa. 30-vuotiaan Riskin sopimus kattaa kauden 2023 ja se sisältää option vuodesta 2024.

Riski tuli HJK:n riveihin vuonna 2019 pitkältä ulkomaankierrokselta. Riski on pelannut urallaan Itävallan Bundesliigassa SKN St. Pöltenissä, Serie A:ssa Cesenassa sekä Saksassa, Norjassa ja Kreikassa. Veikkausliigassa Riski on aiemmin edustanut Seinäjoen Jalkapallokerhoa sekä Turun Palloseuraa.

– Hienoa, että pääsimme jatkosopimukseen Roopen kanssa. Hän on ollut erittäin tärkeä palanen pelitavassamme ja auttanut maaleillaan joukkuetta Konferenssi liigan lohkovaiheiseen, HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula totesi seuran tiedotteessa.

Viime kaudella Riski oli Veikkausliigan paras maalintekijä ja hänet palkittiin Vuoden liigapelaajana. Riski iski kaikkiaan 16 liigamaalia viime kaudella ja sama tahti on jatkunut tänä vuonna varsinkin europeleissä.

– Tosi hyvä ja hieno fiilis jatkosopimuksesta. Tavoitteeni oli jo Klubiin tullessani, että saisin pelata täällä pitkään. Nyt olen ansainnut tämän jatkosopimuksen, ja hienoa että pääsimme yhteisymmärrykseen ja meidän tarinamme jatkuu, Riski kertoi tiedotteessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga