Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Jürgen Klopp haluaa hankkia Robert Lewandowskin Anfieldille – Missä puolalainen haluaa pelata uransa viimeiset vuodet?

Robert Lewandowski
AOP

Bayern Münchenin Robert Lewandowskin on kerrottu viime kuukausina harkinneen uusia haasteita uralleen. Real Madrid on ollut pitkään miehen perässä ja kesällä puolalaisen nimeä yhdistettiin Chelseaan. Nyt myös Liverpool ilmaissut kiinnostuksensa maalitykin palveluksista.

Robert Lewandowski on pelannut huikealla tasolla usean viime vuoden ajan, ja hänen otteensa ovat vain parantuneet iän myötä. Bayern München on halunnut pitää kiinni ykköspyssystään, joka rikkoi viime kaudella Gerd Müllerin Bundesliigan edellisen maaliennätyksen. Lewandowski teki uskomattomat 41 kaappia sarjakauden aikana.

Myös tällä kaudella tahti on ollut tuhoisaa, kun kaikki kilpailut huomioiden kuudessa ottelussa verkko on heilunut jo kymmenen kertaa. Lewandowskin nykyinen sopimus pitää hänet Allianz Arenalla vuoteen 2023 asti.

Jos mies ei suostu jatkosopimukseen, siirtokorvauksen kannalta saksalaisseuran saattaisi olla järkevää myydä hänet ensi kesänä. Mies täyttää ensi vuonna 34 vuotta ja hyviä pelivuosia on luultavasti enemmän takana, kuin edessä. On kuitenkin selvää, että tämän kaliiberin maalintekijä herättää aina suurseurojen kiinnostuksen.

Lähteiden mukaan Jürgen Klopp on kiinnostunut hankkimaan Lewandowskin Liverpooliin. Miehet ovat toisilleen tuttuja työskenneltyään yhdessä Borussia Dortmundissa neljän vuoden ajan. Tuona aikana Klopp nosti Dortmundin jälleen vakavasti otettavaksi joukkueeksi Euroopassa.

Ryhmä voitti Saksan mestaruuden vuosina 2011 ja 2012, sekä ylsi Mestarien liigan finaaliin vuonna 2013. Joukkueen pahin kilpakumppanin Bayern oli tuolloin kuitenkin lopulta vahvempi. Myös Lewandowski otti henkilökohtaisesti suuria kehitysaskeleita urallaan Kloppin alaisuudessa.

Tällä hetkellä Liverpoolilta puuttuu puhdas kärkipelaaja, joukkueen käyttäessä Roberto Firminioa ja Diogo Jotaa piikissä. Lewandowskin hankkiminen toisi eittämättä lisää syvyyttä ja maalintekovoimaa Liverpoolin joukkueeseen.

Poolin siirtoikkuna oli hiljainen, mutta seuran uskotaan tekevän enemmän hankintoja ensi kesän aikana. Eri asia on se, saadaanko puolalaisen tasoista maaliruiskua naarattua Anfieldille. Paljon riippuu myös siitä, missä mies haluaa uransa viimeiset vuodet viettää.

Lähde: FourFourTwo

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset