Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Paul Pogban agentti vihjailee mahdollisella siirrolla ensi kesänä

Paul Pogba

Paul Pogban agentti Mino Raiola sanoo, että hyvinkin mahdollista, että Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja palaa Juventukseen, kun hänen nykyinen sopimuksensa päättyy ensi kesänä, kertovat italialaismedian raportit.

28-vuotias Pogba aloitti aikuisuransa Unitedissa, mutta pelasi vain kolme peliä ykkösjoukkueen mukana kaudella 2011-12 ennen siirtymistään Italian suurseura Juventukseen.

Pogba pelasi Juventuksessa 124 ottelua neljän vuoden aikana ja auttoi Juventuksen saavuttamaan neljä peräkkäistä Serie A -mestaruutta sekä kaksi Coppa Italiaa ja kaksi Supercoppa Italiana -voittoa sekä Mestarien liigan finaalipaikan.

Hän palasi Manchesteriin vuonna 2016 silloisella maailmanennätyshinnalla 105 miljoona euroa. Kuluva kausi on Pogballe jo kuudes Unitedissa ja hänestä tulee vapaa agentti kuluvana kesänä. Pogban agentti Mino Raiola kertoi Corriere dello Sportin haastattelussa, että paluu Juventukseen on mahdollinen.

– Me neuvottelemme Manchesterin Unitedin kanssa ja katsomme tilanteen. Paluu Juventukseen on mahdollinen, mutta se riippuu myös Juventuksesta, Raiola sanoi.

Pogban on aiemmin kerrottu olevan kiinnostunut tekemään jatkosopimuksen Manchester Unitedin kanssa, koska seura teki pelaajan mielestä hyvää työtä pelaajahankintojen osalta menneenä kesänä. Pogban perässä on ollut muitakin Euroopan suurseuroja, kuten Real Madrid sekä PSG.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset