Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Barcelona juonii Manchester Cityn tähtihyökkääjän kaappausta

Raheem Sterling
AOP

Barcelona on huhujen mukaan kiinnostunut Manchester Cityn tähtihyökkääjä Raheem Sterlingistä ja suunnittelee miehelle mahdollista lainasopimusta ensi vuoden alusta.

Pep Guardiolan luottopelaajana Manchester Cityn kärjessä pitään pelannut Raheem Sterling saattaa tammikuun siirtoikkunassa matkata toisaalle. Englannin maajoukkuepelaaja on herättänyt ainakin Barcelonan kiinnostuksen ja katalonialaisseura juonii miehelle lainasopimusta tammikuusta lähtien.

Sterlingin sopimus Valioliigamestari Cityssä kestää vuoteen 2023 saakka, mutta sopimukselle ei ole kirjoitettu vielä toistaiseksi jatkoa. Miehen tulevaisuutta Etihadilla onkin pohdittu jo muutaman kuukauden ajan.

Sterling yhdistettiin jo kuluneen kesän siirtospekulaatioissa Barcelonaan, mutta siirtoa Etihadilta ei vielä tänä kesänä nähty.

Sterling on pelannut jokaisessa Cityn tämän kauden viidessä pelissä, mutta neljässä näistä mies on tullut vaihdosta sisään pelin lopulla, eli peliminuutteja ei hurjasti ole vielä kertynyt. Erityisesti Jack Grealishin saapumisen ja Gabriel Jesusin hyvien näyttöjen myötä Sterlingin minuutit ovat yhä vähenemään päin. Kärjessä Sterlingin paikkaa haastaa lisäksi muun muassa hienosti esiintynyt Ferran Torres.

Guardiolalla on laadukkaita pelaajia toki iso nippu ja mahdollisuus pyörittää pelipaikkojakin, jolloin Sterlingillekin saattaisi vielä löytyä paikka taivaansinisten kokoonpanosta.

Manchester City ei nimittäin mitä ilmeisemmin olisi 26-vuotiaasta Sterlingistä halukas luopumaan, mutta mikäli miehelle ei pian jatkosopimusta saada solmittua, ei Valioliigamestarille välttämättä muuta vaihtoehtoa jää.

Manageri Guardiola korosti Sterlingin tärkeyttä joukkueelle kumoten samalla huhut, että mies olisi taivaansinisissä putoamassa epäsuosioon. ”Tiedättehän kuinka monta upeaa menestystä saimme viime kaudella? Ne olisivat olleet mahdottomia ilman Raheemia.”

”Hän on niin tärkeä pelaaja. Hän on saavuttanut huipputason ja kerron hänelle, että sitä tasoa me nyt tarvitsemme”, Guardiola kertoi Eurosportin mukaan lehdistötilaisuudessa lauantaina.

Mies itse olisi huhujen mukaan suurempien peliminuuttien perässä valmis La Liigan jättiläisen riveihin siirtymään. Barcelona ei onnistunut hankkimaan Antoine Griezmannille korvaajaa ja Sterlingin tuominen joukkueeseen lainasopimuksella voisi olla hyvä väliaikaisratkaisu.

Pysyvään siirtoon Barcelonalla ei taida juuri tällä hetkellä olla varaa, joten lainasopimus olisi mahdollisesti pahoissa taloudellisissa vaikeuksissa rypevän Barcelonana ainoa vaihtoehto.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset