Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Pep Guardiola ei aio pyytää kommenttejaan anteeksi Manchester City faneilta

Pep Guardiola
AOP

Pep Guardiola sanoo, ettei pyydä anteeksi sitä, että hän kehotti lisää Manchester Cityn kannattajia osallistumaan lauantain otteluun Southamptonia vastaan.

38 062 katsojaa seurasi Cityn keskiviikkona 6-3 voittoa RB Leipzigistä, ja sen jälkeen Cityn manageri Pep Guardiola sanoi, että seura “tarvitsee” lisää kannattajia osallistumaan lauantaina klo 15 alkavaan otteluun Southamptonia vastaan ​​55 000-paikkaisella Etihad-stadionilla.

Kommentit järkyttivät Cityn virallisen kannattajayhdistyksen pääsihteeriä Kevin Parkeria, joka sanoi, että Guardiolan pitäisi “pysyä” valmennuksessa, koska hän “ei ymmärrä vaikeuksia”, joita kannattajat kohtaavat.

Parker huomautti myös, että Cityn kaksi Valioliigan kotiottelua toistaiseksi tällä kaudella, Norwichia (51 437) ja Arsenalia (52 276) vastaan, ovat olleet lähellä täyttä kapasiteettia.

– Sanoinko pelin jälkeen, että olin pettynyt siihen, että stadion ei ollut täynnä? Tulkinta on tulkinta, Guardiola sanoi vastauksena kannattajien kritiikkiin.

– En aio pyytää anteeksi sanomisiani. Sanoin, että tarvitsemme tukea. Ei ole väliä kuinka monta ihmistä tulee, mutta kutsun heitä tulemaan nauttimaan pelistä, koska tarvitsemme tukea, Guardiola sanoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga