Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Thomas Tuchel luottavainen Antonio Rudigerin pysymiseen Chelseassa

Antonio Rudiger Ja Thomas Tuchel
AOP

Chelsean päävalmentaja Thomas Tuchel kertoo suhtautuvansa Antonio Rudigerin tulevaisuuteen rennosti ja on sitä mieltä, että puolustajalla ei ole monia syitä lähteä seurasta.

Chelsean toppari Antonio Rudiger on aloittanut nykyisen sopimuksensa viimeisen vuoden ja hänellä on mahdollisuus tehdä alustava sopimus Englannin ulkopuolisten joukkueiden kanssa tammikuusta alkaen ennen ensi kesän siirtoikkunaa ja ilmaista siirtoa ensi kesän aikana.

Tällä viikolla huhut kuitenkin kertoivat, että useampi iso seura on ollut kiinnostunut Saksan maajoukkuepuolustajasta sen jälkeen, kun Rudigerin ja Chelsean välisten sopimusneuvotteluiden on kerrottu olevan jäissä.

Brittimedian mukaan Rudiger on neuvotellut uudesta sopimuksesta hallitsevan Mestarien liiga voittajan kanssa, mutta hänen kerrotaan harkitsevan muitakin vaihtoehtoja ennen kuin hän tekee päätöksen tulevaisuudestaan. Chelsean päävalmentaja Thomas Tuchel on luottavainen, että saksalainen jää seuraan.

– Toivon, että he löytävät ratkaisun, mutta se ei ole pelkästään valmentajien ja pelaajien välillä. Nämä asiat tapahtuvat myös seurojen ja pelaaja-agenttien välillä, Tuchel kertoi.

Rudiger oli jo poistumassa seurasta viime kaudella, kun hän tippui entisen Chelsea- luotsin Frank Lampardin suosiosta. Tuchelin saavuttua seuraan hän kuitenkin sai taistelua paikkansa takaisin ja on ollut pois avauskokoonpanosta ainoastaan viisi kertaa Tuchelin saapumisen jälkeen.

– Luulen, että Antonio tuntee olonsa todella hyväksi Chelseassa. Hän saa tukea joukkuekavereiltaan ja hän tuntee arvonsa joukkueelle. Se on ansaittua, koska hän tuo joukkueelle niin paljon, Tuchel kertoi puolustajastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga