Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Sarjanousijat pistejahdissa – saako Teemu Pukin Norwich viimein pistesaldonsa auki?

Teemu Pukki
AOP

Sarjanousijat Norwich sekä Watford mittelevät lauantaina Valioliigassa elintärkeistä pisteistä.

Molemmilla joukkueilla on ollut vaikea alku kauteen – Watford on voittanut neljästä pelaamastaan ottelusta yhden häviten kolme muuta ja Norwich on liigan joukkueista ainoa, jolla pistesaldo on vielä neljän pelikierroksen jälkeen avaamatta.

Teemu Pukin Norwich kaipaa siis kipeästi pisteitä lauantain ottelusta, mikäli se mielii muuttaa viimekertaisen Valioliigavisiittinsä kohtalon – kaudella 19/20 sarjanousija Norwichin tie vei heti kauden päätteeksi suoraan takaisin Mestaruussarjaan. Vuoden tauon jälkeen kanarianlinnut ovat jälleen taistelemassa menestyksestä Englannin korkeimmalla sarjatasolla.

Molemmilla joukkueilla on siis taustalla tappiot viime pelikierrokselta – Norwich menetti pisteet Arsenalille 1-0 tappion myötä ja Watford joutui taipumaan 2-0 Wolverhampton Wanderersille.

Niin Norwich-manageri Daniel Farke kuin myös Watfordin luotsi Xisco Munoz tietävät varmasti lauantain kamppailun ehdottoman tärkeänä pisteiden kannalta. Ottelusta voidaankin odottaa vauhdikasta ja uskomme, että molemmat joukkueet lähtevät nälkäisinä pistejahtiin.

Kausi on toki vielä aluillaan, mutta jo tässä vaiheessa on selvää, että erityisesti Farken Norwichin olisi ehdottomasti tärkeää ottelusta pisteitä napata. Kanarianlintujen alkukauden otteluohjelma on toki äärimmäisen kova ollut, sillä vastassa ovat olleet Liverpool, Manchester City, Leicester sekä Arsenal, mutta Valioliigan kovan tason tietäen, ei joukkueen matka varsinaisesti helpoksi ole missään vaiheessa muuttumassa. Kurssi täytyisi kuitenkin saada nopeasti käännettyä, jotta joukkue ei valahda lopullisesti sarjataulukon jumboksi.

Joukkueiden 15 aiemmasta kohtaamisesta Watford on vienyt nimiinsä kahdeksan, viisi kertaa Norwich on vienyt pisteet ja kahdeksi on päädytty tasapeliin. Molemmilla joukkueilla on hieno kausi Mestaruussarjassa takana, mutta Valioliigassa taso on osoittautunut hurjan kovaksi.

Norwich oli kesän siirtoikkunan aikaan tavallista aktiivisempi, mutta toistaiseksi siirrot eivät ole vielä päässeet oikein vaikutusta tekemään. Nähtäisiinkö lauantain ottelussa viimein Mestaruussarjasta tuttua vauhdikasta Norwichia?

Norwichin Milot Rashica, Todd Cantwell sekä Billy Gilmour toivovat kaikki jälleen paikkaa avauskokoonpanossa Arsenal-ottelun penkkikomennuksen jälkeen. Muuten kanarianlintujen kokoonpanon odotetaan olevan melko tutunlainen – Tim Krul pakan pohjimmaisena maalilla ja Pukki tuttuun tapaan kärjessä.

Ottelu polkaistaan käyntiin neljältä Carrow Roadilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga