Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barcelona-manageri Ronald Koeman tukalassa tilanteessa – onnistuuko hollantilainen välttämään vielä potkut?

Ronald Koeman
AOP

Barcelona-manageri Ronald Koemanilla alkaa olemaan tukalat oltavat katalonialaisseuran peräsimessä. Joukkueen laimeat esiintymiset ovat nostaneet hollantilaiset mahdolliset potkut jälleen speukaatioihin.

Barcelonaa ei olla viime aikoina kritisoitu pelkästään huonosta pelimenestyksestä vaan myös joukkueen identiteetin hukkumisesta. Katalonialaisseura sai tylysti 3-0 takkiin tiistaina Mestarien liigan avauskierroksella Bayern Münchenia vastaan. Loppulukemia huolestuttavampaa oli kuitenkin Bayernin suvereeni ylivoima. Ronald Koemanin Barcelona oli eloton ja laimea ja se on nostanut kritiikkä hollantilaismanagerin suuntaan.

Barcelona ei saanut ottelussa luotua ainuttakaan laukausta maalia kohden ja piti palloa hallussaan Bayernia vähemmän – kaksi elementtiä, joita ei Barceonan pelissä olla totuttu näkemään.

Myös hollantilaismanagerin mahdollisia potkuja on pyöritelty spekulaatioissa joukkueen viime aikaisten heikkojen esitysten takia. Seuran presidentti Joan Laporta väläytteli miehen potkuja jo kuluneena kesänä, mutta hollantilaismanageriin päätettiin luottaa vielä kerran.

Barcelonan varapresidentti Eduard Romeu on kuitenkin vakuuttanut ESPN:n mukaan, ettei hollantilaisen potkuja olla suunniteltu.

Barcelonan vaikea kesä on ehdottomasti näkynyt joukkueen esityksissä kauden alussa. Siirtomarkkinoilla hankittiin toki uusia pelaajia, mutta myös kovia menetyksiä nähtiin kesällä. Suurimpana tietysti seuralegenda Lionel Messin lähtö PSG:n, joka järisytti Barcelona-faneja.

Messin lähdön vaikutuksia spekuloitiin kauden alla ja nyt ne ovat konkreettisesti nähtävissä. Bayernin toki myös lähti Mestarien liigan otteluun ennakkosuosikkina ja lunasti odotukset suvereenisti.

Viime kaudella Koemanille annettiin vielä hieman pelivaraa virheisiin ja tuolloin hollantilainen totesi, ettei ”joukkue ole valmiina voittamaan mitään”. Tuolloin senioripelaajia lähti ja joukkueeseen nousi nuoria lupauksia.

Nyt samaan tekosyyhyn ei enää voi vedota ja hollantilaiselta odotetaan tuloksia. Barcelonalla odottaa maanantaina La Liigassa Granadan kohtaaminen ja siitä odotetaan Barcelonalta ehdottomasti tulosta. Vastus pitäisi olla Mestarien liigaa huomattavasti helpompi ja fanit toivovat näkevän kentällä eloisemman ja hyökkäävämmän Barcelonan.

Koemanin sopimus Barcelonassa kestää tämän kauden loppuun saakka, mutta nähtäväksi jää antaako Barcelona miehelle armonaikaa niin pitkään. Paljon riippuu varmasti siitä, onnistuuko Koeman tuomaan Barcelonan peliin eloisuuden takaisin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga