Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

HJK hamuaa takaisin voittojen tielle Helsingin Derbyssä

HJK HIFK paikallinen
AOP - Matti Raivio

Helsingin Jalkapalloklubi on ollut viimeisen reilun viikon ilman voittoja kaikki kilpailut mukaanlukien. Veikkausliigassa joukkue kohtaa paikallisvastustaja HIFK:n keskiviikon kierroksella.

HJK aloitti viime viikolla UEFAn Euroopan konferenssiliigan lohkovaiheen kotitappiolla Itävallan LASK:lle 2-0 -lukemin. HJK:n hallitsemassa ottelussa vierasjoukkue loi enemmän maalintekopaikkoja ja ansaitsi voittonsa. Viikonloppuna HJK pelasi FC Hongan vieraana maalittoman tasapelin. Veikkausliigaa HJK johtaa 20 kierroksen jälkeen neljän pisteen erolla KuPS:n, joten kolme pistettä tulisivat tarpeeseen. Edellinen voitto HJK:lla onreilun viikon takaa FC Interin vieraista, kun joukkue haki 3-1 -voiton avausjakson maaleilla.

HIFK tulee paikallisotteluun kaksi tappiota niskassaan. Viikonloppuna joukkue taipui kotonaan selvin 3-0 -lukemin Maarianhaminan IFK:lle ja viikko sitten Tampereen Ilveksen vieraana joukkue jäi maaleitta. Sitä ennen joukkueella oli elo-syyskuun vaihteessa hieno kolmen ottelun voittoputki. HIFK taistelee yhdessä FC Lahden ja Ilveksen kanssa pääsystä kuuden joukkoon, eikä pronssimitalikaan mahdottomuus olisi loistavalla loppukaudella.

Veikkausliigassa pelataan täysi kierros keskiviikkona, kun Helsingin Derbyn lisäksi FC Honka kohtaa KuPS:n, FC Inter AC Oulun, Haka pyrkii häiritsemään SJK:n taistelua mitaleista, Ilves saa vieraakseen MIFK:n ja KTP haastaa kotonaan FC Lahden.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga