Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manageri David Moyes paljasti West Hamin aseman Jesse Lingardin siirrossa

David Moyes ja Jesse Lingard
AOP

Viime kauden lopun lainalla West Hamissa pelanneen Jesse Lingardin pysyvä siirto kaatui lopulta kesän siirtoikkunan aikaan ja Englannin maajoukkuepelaaja jäi Manchester Unitediin. West Ham-manageri David Moyes paljasi nyt missä seura seisoi tilanteen kanssa.

Manchester Unitedissa hieman vaisuksi valahtanut Jesse Lingard lähti viime kauden puolivälissä hakemaan uutta vauhtia lainasopimuksella West Hamista. Vauhtia miehen uraan todellakin löytyi ja keskikentän taituri nousi kovaan vireeseen manageri David Moyesin alaisuudessa.

16 pelaamassaan ottelussa Hammers-paidassa, Lingard iski yhdeksän täysosumaa ja antoi viisi maalisyöttöä. Monet West Ham-fanit toivoivatkin miehen pysyvää siirtoa seuraan kuluneen kesän siirtoikkunan aikaan, mutta sitä ei lopulta puheista huolimatta koskaan nähty. Moyes on paljastanut football.londonin mukaan nyt, miksei mies palannut itä-Lontooseen. Taustalla oli Manchester United-manageri Ole Gunnar Solskjaerin kanssa käyty yksityinen keskustelu.

West Ham ja Moyes olisivat Lingardin halunneet seuraan tuoda pysyvällä siirrolla, mutta Manchester United-manageri Solskjaerilla oli muita suunnitelmia miehen varalle.

“Ole [Gunnar Solskjaer] teki minulle jo varhaisessa vaiheessa siirtoikkunan aikaan selväksi, että hän halusi pitää hänet”, Moyes kertoi.

”Tiesin siis jo aikaisessa vaiheessa, että hän tulisi jäämään Manchester Unitediin. Kävin henkilökohtaisen keskustelun Olen kanssa ja hän teki selväksi, että hän on jäämässä.”

United on sittemmin hankkinut joukkoihinsa myös Cristiano Ronaldon sekä Jadon Sanchon ja Moyes myönsikin, että erityisesti portugalilaisen saapuminen Manchesteriin saattaa pelata roolia Lingardin tulevaisuudessa pitkällä tähtäimellä.

”Toivon monella tapaa, että Jesse muistelee aikaansa West Hamissa ja sitä, kuinka hienosti muut pelaajat häntä kohtelivat ja toivottivat hänet tervetulleeksi. Toivon, että hän ottaa myös sen huomioon, joten tilanne saattaa vielä muuttua.”

”Hän oli meille hieno lisä, mutta kun manageri yksinkertaisesti sanoo pitävänsä hänet, uskon tämän ja näin siinä kävi,”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga