Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Bukayo Sakan nimi kiinnostaa Euroopan suurseuroja – Arsenal yrittää pitää miehestä kiinni

Bukayo Saka
AOP

Juventuksen ja Atlético Madridin uutisoidaan olevan Arsenalin Bukayo Sakan perässä. Englantilainen esiintyi edukseen kesän EM-kilpailuissa ja on noussut tärkeään rooliin Mikel Artetan alaisuudessa.

Bukayo Saka,22, on pelaaja, jolta on lupa odottaa tulevaisuudessa paljon. Mies on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt jo tehdä vaikutuksen Britteinsaarilla. Saka oli yksi Englannin tärkeimpiä pelaajia hopeaan päättyneissä EM-kilpailuissa.

Myös seurajoukkuetasolla luottoa on riittänyt ja hän on pelannut jokaisessa Arsenalin tämän kauden Valioliigaottelussa, ollen neljästi avauskokoonpanossa. Gunnersin kauden alku on ollut kaikkea muuta, kuin helppo ja se otti vasta toisen voittonsa viikonloppuna Burnleyn vieraana.

Saka on ollut yksi joukkueensa valopilkuista ja hänen hyvät esityksensä ovat herättäneet Juventuksen ja Atlético Madridin huomion. Arsenal haluaa taatusti pitää nuorukaisesta kiinni ja on luultavaa, että hänelle asetetaan valtava hintalappu. Lähteiden mukaan seura ei tule kuuntelemaan alle 43 miljoonan punnan tarjouksia.

Mikel Artetan astuttua Tykkimiesten päävalmentajan paikalle vuonna 2019, on Saka ollut yksi ryhmän tärkeimmistä pelaajista. Hän allekirjoitti viime kesänä neljän vuoden sopimuksen, mutta on luutavaa että hänet pyritään kiinnittämään Lontooseen pidemmällä jatkopahvilla.

Saka oli jälleen mukana pelaten täyden ajan, kun Arsenal matkusti lauantaina Burnley vieraaksi. Arteta kehui englantilaista, mutta löysi hänen otteistaan myös parantamisen varaa. ’’Hän ei ole valmistautunut riittävästi fyysisellä tasolla. Sillä puolella riittää vielä kehitettävää, mutta hän yrittää kovasti. Hän oli yksi pelaajistamme, joilla oli vaikeuksia ottelun lopussa.’’

’’On silti hienoa nähdä, että hän pystyy selviytymään väsymyksestään huolimatta. Se on osa jalkapalloa. Välillä hän esiintyi loistavasti, sitten hänen otteensa heikkenivät, jonka jälkeen tuli jälleen onnistumisia. Vaikka hänen otteensa ailahtelevat, olen tyytyväinen, että hän pystyy ajoittain pelaamaan erinomaisesti. Se on osa hänen kehitystään.’’

Sakalla ja Arsenalilla on seuraava haste edessään keskiviikkona. AFC Wimbledon asettuu Gunnersia vastaan Carabao Cupin ottelussa.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset