Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Gareth Balen loukkaantumisesta tihkui lisätietoa – Voiko mies vielä nousta Santiago Bernabéun kuninkaaksi?

Gareth Bale on jälleen sivussa
AOP

Real Madridin Gareth Bale loukkaantui viime lauantaina Celta Vigoa vastaan pelatussa La Liga-ottelussa. Vamman kerrotaan olevan vakavampi, kuin mitä aluksi osattiin odottaa.

Los Blacos sai huonoja uutisia Gareth Balen loukkaantumiseen liittyen. Tarkemmissa tutkimuksissa löydetty reisivamma saattaa tarkoittaa walesilaiselle jopa kahden kuukauden pakkohuilia.

Miehen ura Madridissa on ollut loukkaantumisten sävyttämä ja uusin takaisku sattui juuri kun hänen otteissaan näkyi ripaus sitä vanhaa pelaajaa, jota Los Blancos-fanit ennen palvoivat.

Moni odotti walesilainen jatkavan uraansa Tottenhamissa tällä kaudella, mutta mies teki jo hyvissä ajoin selväksi, että hänen suunnitelmissaan on palata Madridiin. Carlo Ancelottin tulo Los Blancosin valmentajaksi varmasti vaikutti Balen haluun palata Espanjaan.

Miehet ovat toisilleen tuttuja Ancelottin edelliseltä Madrid-pestiltä, jolloin walesilainen oli päävalmentajan suuressa suosiossa. Bale, Karim Benzema ja Cristiano Ronaldo muodostivat yhden lähihistorian tehokkaimmista hyökkäyskolmikoista, joka sylki maaleja kuin liukuhihnalta. Bale teki useita tärkeitä osumia joukkueelleen ja nautti kannattajien ehdotonta rakkautta.

Zinedine Zidanen tultua Madridin päävalmentajaksi Balen vastuu alkoi vähentyä ja hänen huhuttiin jopa olevan lähellä uransa lopettamista.

Onnistunut laina Tottenhamissa José Mourinhon alaisuudessa näytti kuitenkin palauttaneen taas ilon miehen tekemiseen. Myös hyvät otteet ja suuri vastuu maajoukkueessa ovat ruokkineet miehen kolhiintunutta itsetuntoa.

Paluu Madridiin piti olla uusi alku Balen uralla. Toinen mahdollisuus voittaa fanaattisen kotiyleisön luottamus. Hän ehti pelata kolme ottelua Ancelottin alaisuudessa. Otteet lupailivat hyvää ja taivas oli jälleen avoinna walesilaiselle. Kunnes se tapahtui taas.

Madridin faneilta vaaditaan jälleen kerran kärsivällisyyttä Balen kohdalla. Miehen uutta tulemista joudutaan odottamaan jälleen hieman pidempään. Sitä ennen on mahdotonta sanoa, mikä tulee olemaan Balen ja Los Blancos-kannattajien viha-rakkaussuhteen seuraava käänne.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga