Seuraa meitä:

La Liga

FC Barcelona saa haasteen Granadalta maanantai-illan La Liga ottelussa

Memphis Depay FC Barcelona
AOP

FC Barcelona pyrkii palaamaan voittojen tielle maanantaina La Ligassa, kun kymmeneltä alkavassa ottelussa Blaugrana saa kotikentällään vastaansa Granadan.

FC Barcelonan La Liga -kausi on käynnistynyt vahvasti. Kolmesta ottelusta kaksi voittoa ja yksi tasapeli Athletic Bilbaon vieraana. Ronald Koemanin valmentamalle miehistölle tuli totaali ulospuhallus viime tiistaina, kun FC Barcelona koki 3-0 -tappion Camp Noulla FC Bayern Münchenille Mestarien liigan lohkovaiheen ensimmäisessä ottelussa.

Granada on aloittanut La Liga -kauden voitoitta. Neljän kierroksen jälkeen joukkueella on koossa kaksi pistettä, kun Granda aloitti kauden kahdella tasapelillä Villarrealia ja Valenciaa vastaan. Tämän jälkeen putkessa on kaksi tappiota, kun vieraissa Rayo Vallecano oli parempi murskaavin 4-0 -lukemin ja viikko sitten kotikentällä Robert Morenon valmentama ryhmä koki 2-1 -tappion Betisille.

Granadan kolumbialainen 23-vuotias hyökkääjä Luis Suarez on ollut vahvassa vireessä kauden alussa. Neljään otteluun kärki on tehnyt kaksi maalia, kun kolumbialainen onnistui maalinteossa Valenciaa ja Betisiä vastaan.

FC Barcelonalta kahdessa maalissa ovat Martin Braithwaite, Memphis Depay ja Sergi Roberto.

FC Barcelonalta puuttuu maanantain ottelusta tanskalaishyökkääjä Braithwaite, ranskalaishyökkääjä Ousmane Dembele sekä keskikenttämies Pedri ja vaihtokärki Sergio Aguero.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta La Liga