Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpoolin Thiago Alcântara on valmis ottamaan isompaa roolia kun joukkue metsästää mestaruuksia

Thiago Alcantara
AOP

Liverpoolin kesän 2020 hankinta Thiago Alcântara on saanut joukkueessa yhä suurempaa roolia ja espanjalainen on iskemässä itseään yhä vahvemmin joukkueen kokoonpanoon.

Espanjalainen Thiago Alcântara saapui Liverpooliin kesällä 2020 Bayern Münchenistä vahvistamaan Jürgen Kloppin keskikenttää neljän vuoden sopimuksella. Kesällä 2020 Liverpool hankki myös Diogo Jotan sekä Kostas Tsimikasin.

Thigo on ammattilaisuransa aikana pelannut ainoastaan kaksi kautta voittamatta joukkueensa kanssa maan kansallisen liigan mestaruutta. Ura alkoi vuonna 2008 Barcelonassa ja jatkui 2013 Bayern Münchenissä, missä Thiago hallitsi saksalaisjoukkueen kanssa suvereenisti Bundesliigaa.

Miehen uran toinen kausi ilman mestaruustta oli espanjalaisen ensimmäinen kausi Liverpoolissa. Koskaan vielä espanjalainen ei ole pelannut kahta peräkkäistä kautta ilman mestaruutta ja yhä suurempaa roolia Liverpoolissa ottanut Thiago haluaakin joukkueen palauttaa mestaruuskantaan tällä kaudella.

Espanjalaisen ensimmäinen kausi Liverpoolissa oli katkonainen ja vaikea – debyyttiottelunsa jälkeen mies sairastui koronaan ja kärsi heti perään pienen polvivamman. Vuoden 2021 aikana espanjalaisesta on kuitenkin tullut vakiokasvo Kloppin miehistössä.

Thiago kertasi ensimmäistä vuottaan Liverpoolissa seuran kotisivuilla. ”Minulla on ollut vuosi aikaa kokea, kuinka kilpailullista ja nopeatempoista peli täällä on. Tämä on ollut hieno vuosi, mutta niin kuin aina johonkin uuteen tottuessa, alkuun oli myös hieman vaikeuksia.”

”Olen mielestäni päässyt niistä yli ja nyt keskityn tulevaan kauteen.”

Thiagon kasvaneeseen rooliin Liverpoolissa on vaikuttanut myös Gini Wijnaldumin lähtö. Hollantilainen ei päässyt seuran kanssa sopuun sopimuksensa jatkosta ja miehen tie vei kesällä Pariisiin.

Wijnaldumin lähtö avasi kuitenkin Thiagolle mahdollisuuden ottaa suurempaa roolia joukkueen keskikentällä. Myös vastuuta Thiagolle on varmasti tulevalla kaudella luvassa yhä enemmän, kun Liverpool metsästää mestaruutta. Thiago tuo Liverpoolin keskikentälle erityisesti syöttötarkkuutta ja luovaa pelinrakennusta.

Thiagolla on myös tavoitteet tulevalle kaudelle korkealla. ”Haluan tähdätä mahdollisimman korkealle.”

”Me haluamme voittaa kaiken ja meillä on nälkää, ei vain kaikkien kilpailuiden voittamiseen, vaan myös jokaikisen plein voittamiseen.”

Liverpoolin alku Valioliigakaudelle on mestaruuden metsästyksen kannalta ollut hyvä. Joukkue jakaa tappiottomana parhaillaan liigan kärkipaikkaa Chelsean sekä Manchester Unitedin kanssa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga