Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Juventuksen surkea alkukausi sai jatkoa AC Milania vastaan

Massimiliano Allegri
AOP

Italian kaikkien aikojen menstynein seura Juventus on aloittanut sarjan vastoin kaikkia odotuksia ja on neljän kierroksen jälkeen yhä ilman avausvoittoa. Sarjassa kolmanneksi viimeisenä oleva Juventus on onnistunut saamaan ainoastaan kaksi tasapelipistettä, joista toinen tuli sunnuntaina AC Milania vastaan pelatusta kotiottelusta.

Sunnuntai-illan ottelussa Juventus sai oikean unelma-alun, kun hyökkääjä Alvaro Morata onnistui jo neljännellä minuutilla viemään Juventuksen johtoon läpiajon päätteeksi. Christiano Ronaldon poistuttua seurasta Morata on saanut seurassa hyviä onnistumisia ja sunnuntain maali oli onnistuminen kolmannessa peräkkäisessä ottelussa.

Moratan maali ei kuitenkaan Juventukselle riittänyt vaan Milanin Ante Rebic tasoitti ottelun loppulukemiksi 1-1 76. minuutilla kulmapotkun päätteeksi.

Valmentaja Massimiliano Allegri pettynyt Juventuksen esityksiin

Juventuksen manageriksi täksi kaudeksi palannut Massimiliano Allegri oli pettynyt joukkueensa esitykseen ottelun toisella puoliajalla.

– Onneksi tuomari vihelsi ottelunlopun merkiksi, koska muuten olisimme saattaneet hävitä. Olen aika vihainen. Valitettavasti keskittymisemme ja määrätietoisuutemme katosi. Meidän pitää parantaa, Allegri kertoi Reutersin mukaan.

AC Milanille tasapeli tarkoitti tappiottoman alkukauden jatkumista. Seura nousi tasapisteisiin paikalliskilpailija Inter Milanin kanssa sarjan piikkipaikalle. Molemmilla joukkueilla on kasassa 10 pistettä neljästä ottelusta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A