Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Lukáš Hrádecký saavutti Bundesliiga-historiaa! – kova ennätys täyteen sunnuntaina

Lukas Hradecky
AOP

Suomalaisvahti Lukáš Hrádecký torjui itsensä sunnuntaina Bundesliigan historiankirjoihin.

Sunnuntain ottelu VfB Stuttgartia vastaan oli Lukáš Hrádeckýn 100. ottelu Leverkusenin riveissä ja 201. kokonaisuudessaan Bundesliigassa. Ennen Leverkusenin riveihin siirtymistä suomalaisvahti pelasi 101 ottelua Eintracht Frankfurtissa.

Huuhkajien tähtivahdista tuli näin ensimmäinen ulkomaalainen pelaaja, joka on pelannut vähintää 100 ottelua kahdessa eri seurassa Bundesliigassa. Asiasta uutisoi muun muassa saksalaislehti Bild, joka piti saavutusta merkittävänä.

”Olen siitä todella ylpeä. En olisi uskonut, että niin ei ole koskaan tapahtunut aiemmin”, turkulaislähtöinen Hrádecký kommentoi Bildille.

Hrádecký on torjunut joukkueensa maalilla varmasti jo pitkään ja työskennellyt kovasti asemansa saavuttaakseen. Kokenut maalivahti valittiin myös upeasti kauden alussa joukkueensa kapteeniksi – upea kunnianosoitus suomalaispelaajalle.

”Jos joku olisi kertonut minulle kymmenen vuotta sitten, että pelaisin maalivahtina Bundesliigassa, ja että saisin olla kapteeni Leverkusenin kaltaisessa huippuseurassa, olisin ollut erittäin onnellinen. Vielä hienompaa on, että niin on oikeasti tapahtunut”, maalivahti iloitsi.

Hrádecký torjui joukkueensa maalilla tosiaan sunnuntaina Bundesliigassa, kun Leverkusen matkasi VfB Stuttgartin vieraaksi. Suomalaisvahdin selän taakse painui ottelussa yksi osuma, mutta Leverkusen onnistui kuitenkin voiton kamppailusta nappaamaan. Joukkue iski kolme maalia ja aikaisesta punaisesta kortista huolimatta piti johtoasemansa loppuun saakka.

Hieman takkuisesti kautensa aloittanut Leverkusen nousi näin voitolla sarjataulukossa jo kolmanneksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga