Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Evertonin James Rodriguez lähtökuopissa – edessä siirto Qatariin?

James
AOP

Evertonin James Rodriguez on ollut huhujen mukaan neuvotteluissa Qatarilaisen seuran kanssa mahdollisesta siirrosta Lähi-itään.

Entinen Real Madrid- tähti James Rodriguez on ajautunut tukalaan tilanteeseen Evertonissa. Hän ei ole pelannut täksi kaudeksi manageriksi tulleen Rafael Benitezin alaisuudessa vielä kertakaan.

2014 vuoden MM-kisojen parhaaksi maalintekijäksi valitulla kolumbialaisella oli siirtoikkunan aikana mahdollisuus siirtyä Portugalissa pelaavaan Portoon, mutta sopimuksesta ei päästy yhteisymmärrykseen ja keskikenttäpelaaja jäi toistaiseksi Evertoniin.

Evertonin linjana on pidetty sitä, että Rodriguez on edelleen Benitezin suunnitelmissa, mutta Qatariin siirto on edelleen mahdollinen, sillä siirtoikkuna sinne on auki syyskuun viimeiseen päivään saakka.

30-vuotias Rodriguez saapui Evertoniin ilmaisella siirrolla syyskuussa 2020, kun Evertonin luotsina toiminut Carlo Ancelotti hankki luottopelaajansa riveihinsä. Hän solmi kahden vuoden mittaisen sopimuksen, jossa on optio kolmannesta vuodesta. Kyseinen sopimus teki hänestä Evertonin kaikkien aikojen parhaiten palkatun pelaajan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset