Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpoolilla jälleen loukkaantumishuolia – keskikentän taituri ainakin kaksi peliä sivussa

Thiago Alcantara
AOP

Liverpoolin keskikenttäpelaaja Thiago Alcantara tulee olemaan sivussa ainakin kaksi seuraavaa ottelua pohjevamman takia.

Liverpoolin viime kaudella alkanut loukkaantumiskierre näyttää jatkuvan myös kuluvalla kaudella. Edellisessä ottelussa vakavasti loukkaantunut Harvey Elliot sai lauantain ottelusta seurakseen sairastuvalla toisen keskikenttäpelaajan Thiago Alcantaran.

Espanjalainen Thiago loukkantui lauantain ottelussa Crystal Palacea vastaan. Hänen ja seuran onneksi vamma ei kuitenkaan ole yhtä vakava kuin Elliotilla. Tämän hetken tietojen mukaan espanjalainen tulee olemaa sivussa ainakin kaksi seuraavaa ottelua pohjevamman vuoksi.

– En osaa kauanko tämän vamman parantuminen vie, mutta ainakaan tiistaina ja tulevana viikonloppuna hän ei ole pelikuntoinen, sanoi Liverpoolin Pep Lijnders Thiagon loukkaantumisesta.

– Sääli, että näin kävi sillä hän oli hyvässä vedossa ja hän oli oikea pelintekijä valinta mielestäni. Sääli, että menetimme hänet.

Thiagon tilalle kentälle tuli Naby Keita, joka iski ottelun loppulukemat 3-0 89. peliminuutilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga