Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

David Moyes puolustaa päätöstään laittaa Mark Noble laukomaan rangaistuspotkua kylmiltään suoraan vaihtopenkiltä

Mark Noble
AOP

West Ham-manageri David Moyes puolusti päätöstään laittaa vaihdosta sisään tullut Mark Noble suoraan laukomaan ratkaiseva rangaistuspotku.

West Ham kärsi 1-2 tappion kotonaan Manchester Unitedille Valioliigassa sunnuntai-iltana. Ottelun lisäajalla isännillä oli vielä tuhannen taalan paikka tasoittaa ottelu, sillä erotuomari tuomitsi Luke Shawn käsivirheestä West Hamille rangaistuspotkun.

Manageri David Moyes teki kovan ratkaisun ja vaihtoi kentälle ennen rangaistuspotkua Mark Noblen, joka asettui suoraan laukomaan rangaistuspotkua. Noble ei ollut ennen tätä päivää epäonnistunut rangaistuslaukauksessa sitten vuoden 2016 joulukuun, joten luotto joukkueen kapteeniin oli kova.

Miehen ja West Hamin epäonneksi laukaus suuntautui liian keskelle ja United-vahti David De Gea onnistui sen pysäyttämään. Ottelun jälkeen Moyesin päätös asettaa vaihtopelaaja kylmiltään laukomaan ratkaisevaa rangaistuspotkua kirvoitti kriittistä keskustelua. Manageri itse seisoi päätöksensä takana.

”Kadunko päätöstä? En ollenkaan. Tätä sattuu johtamisessa, sinun tulee tehdä isoja päätöksiä. Joskus ne kääntyvät eduksesi ja joskus eivät”, skottimanageri kommentoi ottelun jälkeen uutissivusto The Irish Timesin mukaan.

”Minä ajattelin, että meillä on penkillä todella taitava rangaistuspotkujen laukoja ja meillä oli aikaa pohtia asiaa ja tehdä päätös. Olisin ollut pettynyt, jos en olisi päätöstä tehnyt. Hänen aiempien suoritustensa perusteella hän oli paras valinta pilkkua laukomaan. Jos joku toinen pelaaja olisi pilkun laukonut epäonnistuen, olisin miettinyt ’miksi en ottanut Mark Noblea sisään?’

”Hänellä on uskomaton ansioluettelo rangaistuslaukauksissa. Ja koska De Gea ei ole pilkkuja viime aikoina montaa torjunut, ajattelin, että tässä on mahdollisuus tasoitukseen.”

Seuran kapteeni ei kuitenkaan laukauksessaan onnistunut, joten pisteet lähtivät Manchester Unitedin matkaan. Punaisille voiton ratkaisi entinen West Hamin lainapelaaja Jesse Lingard, ottelun viimeisellä varsinaisella peliminuutilla.

Moyes halusi Lingardin tuoda pysyvällä siirrolla kesällä West Hamiin, mutta miehelle löytyi Unitedista vielä paikka. Hammers-fanien keskuudessa pidetty Lingard ei maaliaan kunnioituksesta vanhaa joukkuettaan kohtaan tuulettanut, vaikka osuma englantilaiselle varmasti hienolta tuntuikin. Se ei pelkästään ratkaissut ottelun Unitedille, mutta oli myös Lingardille itselleen tärkeä onnistuminen alkuviikon Mestarien liigan pettymyksen jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga