Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Ranskalainen huippukeskikenttäpelaaja Samir Nasri lopettaa uransa

Samir Nasri entinen keskikenttäpelaaja Ranska
AOP

Entinen Arsenalin ja Man Cityn tähti Samir Nasri ilmoitti vetäytyvänsä jalkapallon parista 34-vuotiaana.

Ranskalainen keskikenttäpelaaja Samir Nasri ehti pelata huikean 16-vuotisen uransa aikana niin Ranskassa Marseillessa, Englannissa Arsenalissa, Manchester Cityssä ja West Hamissa, Espanjassa Sevillassa, Turkissa Antalyasporissa ja Belgiassa Anderlechtissä. Ranskalainen kärsi myös 1,5 vuoden pelikiellon doping-kärynsä vuoksi.

Nasri, josta tuli Ranskan TV-kanavan Canal+:n asiantuntija aiemmin tässä kuussa, mainitsi 18 kuukauden doping-pelikiellon tärkeänä syynä lajin lopettamiseen.

– Yksi jakso satutti minua pahasti ja muutti suhteeni jalkapalloon: pelikieltoni.

– Mielestäni se oli epäreilua, koska en ollut käyttänyt mitään doping-tuotetta. Se oli vain vitamiinipistos, koska olin sairas. Se pysäytti minut.

Nasri yritti herättää ammattilaisuransa takaisin henkiin vapauduttuaan pelikiellostaan, mutta aika Belgian pääsarjan Anderlechtissä ei mennyt putkeen.

– Siinä oli henkinen puoli, mutta myös ajatus pelaamisesta ja olla hieman osana henkilökuntaa. Haluaisin kouluttaa, sanoin itselleni, että aion oppia Vincent Kompanyn kanssa. Se ei mennyt suunnitellusti. Sitten kausi keskeytettiin koronan takia.

– Jälkeenpäin en välttämättä halunnut jatkaa. Mikään haaste ei inspiroinut minua. Ja en voinut nähdä itseäni palaamassa Ranskaan, jos se ei olisi Marseilleen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat