Seuraa meitä:

La Liga

Real Madrid hakee neljättä perättäistä voittoa La Ligassa

Benzema ja Vinicius
AOP

La Ligassa pelataan keskiviikkona yhteensä neljä ottelua ja päivän kärkiottelussa Real Madrid saa vieraakseen Mallorcan.

Real Madrid hakee keskiviikkona La Liga kauden viidettä voittoaan ja neljättä perättäistä, kun Santiago Bernabeulle vastaan tulee keskikastissa lymyilevä Mallorca.

Real haki viime viikolla hienon 1-0 -voiton Interin vieraista Mestarien liigassa ja jatkoi samoilla höyryillä viikonlopun La Ligan vierasottelussa Valenciaa vastaan voittaen tämän kamppailun 2-1 -lukemin viimeisellä kympillä tulleilla Vinicius Juniorin ja Karim Benzeman maaleilla.

Realilla painaa otteluruuhka pahasti, sillä viikonloppuna on edessä kotipeli Villarrealia vastaan ja ensi viikolla Mestarien liigan kotipelissä vastaan tulee Moldovan S. Tiraspol, joka kaatoi Shakhtar Donetskin ensimmäisellä ottelukierroksella.

Luis Garcia Plazan valmentama Mallorca on pelannut viisi ottelua La Ligassa tällä kaudella ja voittanut näistä kaksi. Alku on ollut nousijalle vahva, sillä tappioita on tullut vain yksi tämä tapahtui Athletic Bilbaon vieraissa reilu viikko sitten 2-0 -lukemin. Voitot joukkue on onnistunut ottamaan Alavesin vieraista ja kotipelissä Espanyolia vastaan. Viikonloppuna joukkue nyhjäsi 0-0 -tasapelin kotikentällään.

Keskiviikon kamppailussa Mallorca saa ensimmäisen todellisen testin tasostaan La Ligassa, kun joukkue joutuu Realin vieraaksi Seuraava kova testi on lokakuun puolivälissä Real Sociedadin vieraana.

La Ligan keskiviikon ottelut

20.30 Espanyol vs. Alaves
20.30 Sevilla vs. Valencia
23.00 Real Madrid vs. Mallorca
23.00 Villarreal vs. Elche

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta La Liga