Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Serie A:n mestarit tukalassa taloustilanteessa – seura tuottaa järjettömän määrän tappiota kuukausittain

Inter Milan
AOP

Viime kaudella Juventuksen pitkän hallinnan Serie A:ssa päättänyt Inter Milan on aloittanut kentällä tämänkin kauden loistavasti. Sarjaa johtava Inter on tasapisteissä paikalliskilpailija AC Milanin kanssa ja maaliero joukkueella on 9 plussan puolella (15-4). Joukkue jatkaa tappioitta Italian liigassa.

Seuran taloustilanne on kuitenkin hyvien peliesitysten ulkopuolella kriittinen. Seuran omistava kiinalainen Suning ilmoitti jo viime kaudella, että taloustilanne on kaikkea muuta kuin hyvä. Seura myi Romelu Lukakun ja Achraf Hakimin kovilla siirtosummilla ja käytti heidän korvaajiinsa hyvin maltillisesti rahaa.

Tälle kaudella seura sai kerättyä yli 130 miljoona euroa voittoa pelaajamyyntien ja -hankintojen osalta sekä kasvatettua sponsorisopimusten arvon yli kaksinkertaiseksi, mutta silti seura tekee järisyttävän huonoa tulosta.

La Repubblican mukaan seura tekee järisyttävät 12 miljoonaa euroa tappiota joka ikinen kuukausi. Omistajataho on ottanut keväällä 275 miljoonan eruon lainan, mutta silti he ovat tukalassa tilanteessa. Mikäli uusi rahoittajia ei pian löydy uhkaa sen kiinalaisomistajia hallinnan menettäminen seurassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A