Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Lionel Messin debyytti kotiyleisön edessä päättyi vaihtokomennukseen – Thierry Henry: ’’En yllättynyt hänen reaktiostaan’’

Vaihtokomennus ei miellyttänyt Lionel Messiä
AOP

Lionel Messi esiintyi ensimmäistä kertaa uuden kotiyleisönsä edessä, kun PSG voitti Lyonin 2-1. Argentiinalainen otettiin vaihtoon ottelun 76 minuutilla ja oli silmin nähden pettynyt päävalmentaja Mauricio Pochettinon ratkaisuun.

Thierry Henry on kertonut mielipiteensä paljon kohua saaneeseen Lionel Messin penkitykseen. Ranskalaisen mukaan Kirpun pettymys oli tilanteessa täysin ymmärrettävää.

Messi halasi kentältä poistuessaan hänen tilalleen vaihdettua Acraf Hakimia, mutta jätti päävalmentaja Mauricio Pochettinon kättelemättä. Miesten välillä nähtiin lyhyt sananvaihto, jonka sisällöstä ei ole varmuutta.

’’En yllättynyt hänen reaktiostaan. Hän ei halunnut tulla vaihtoon. Emme tiedä, mitä he keskustelivat Pochettinon kanssa, joten sitä on turha spekuloida. On selvää, että Messi halusi jäädä kentälle auttaakseen joukkuettaan voittoon,’’ Henry kertoi.

Ennen vaihtokomennustaan Messi ei pystynyt vaikuttamaan suuresti pelin kulkuun. Hän ei ole vielä onnistunut maalinteossa PSG:n paidassa kolmen pelatun ottelun jälkeen. Henry, joka pelasi Messin kanssa kolme vuotta Barcelonassa, uskoo argentiinalaisen vielä löytävän rytminsä.

’’Sopeutuminen uuteen ympäristöön vaatii aikaa, jopa maailman parhaalta pelaajalta,’’ ranskalainen totesi.

Messi sai yleisöltä aplodit vaihtokomennuksensa jälkeen, mutta sitä suurempia suosionosoituksia ei nähty. Ottelun päätyttyä Pochettino selitti ratkaisuaan.

’’Kaikki tietävät, että meillä on paljon loistavia pelaajia joukkueessamme. Meidän täytyy tehdä päätökset ryhmän parasta ajatellen. Joskus vaikeista päätöksistä seuraa positiivisia asioita. Ratkaisujen tekeminen on välttämätöntä. Välillä ne eivät miellytä kaikkia. Kysyin Messiltä hänen vointiaan ja hän kertoi minulle olevansa kunnossa.’’

Lyon siirtyi ottelussa johtoon 54 minuutin kohdalla Lucas Paquetán osumalla. Neymar Jr toi pariisilaiset kuitenkin tasoihin reilun tunnin kohdalla, hänen osuttuaan pilkulta. Mauro Icardi viimeisteli ottelun loppulukemat lisäajan toisella minuutilla.

Messin alku uudessa joukkueessaan ei ole ehkä ollut ihan sellainen, mitä joukkueen kannattajat odottivat. On kuitenkin turhaa tehdä suuria johtopäätöksiä, miehen sopeutumisen ollessa vielä kesken. Argentiinalaisen otteet tulevat todennäköisesti vielä tekemään suuren vaikutuksen Parc des Princesillä.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat