Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

PSG:lle huonoja uutisia – Lionel Messi sivuun polvivamman vuoksi

Lionel Messi
AOP

Paris Saint-Germainin supertähti Lionel Messi on poissa joukkueen tulevasta Ligue 1:n kamppailusta polvivamman vuoksi.

PSG tiedotti tiistaina joukkueensa supertähden Lionel Messin kärsineen pienen polvivamman. Argentiinalainen on näin varmasti ulkona PSG kokoonpanosta keskiviikon Metz-kamppailusta Ligue 1:ssa.

Messi kävi kuvauttamassa polvensa tiistaiaamuna ja seuran tiedotteen mukaan miehen vasemmassa polvessa on pieni ruhjevamma. Vamman tilanne tarkastetaan uudestaan 48 tunnin kuluttua.

Messi teki PSG:n kotiyleisön edessä debyyttinsä sunnuntaina, kun joukkue voitti Lyonin Ligue 1:ssa lukemin 2-1. Argentiinalainen aloitti ottelun vahvasti ja löysi entisen Barcelona joukkuekaverinsa Neymar Jr:n kanssa hienosti toisensa. Messi kävi lähellä maalintekoakin, mutta vapaapotkusta laukaus kilpistyi maalin ylärimaan.

Ihmetystä herätti kuitenkin erityisesti Messin vaihtokomennus noin vartti ennen peliajan loppumista. Manageri Mauricio Pochettino otti silminnähden tyytymättömän Messin vaihtoon ottelun lopulla, kun peli oli 1-1 tasatilanteessa. PSG voitti ottelun lopulta lisäajalla Mauro Icardin maalilla.

Messi jätti joukkueen maanantain harjoitukset välistä pienen kivun ja epämukavuuden vuoksi. Messin sunnuntain penkkikomennus laittoi huhut argentiinalaisen ja Pochettinon välirikosta välittömästi liikkeelle – kaksikon välit näyttäisivät kuitenkin olevan kunnossa ja sunnuntain vaihtokomennus oli mahdollisesti vain varotoimi Messin polven takia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat