Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Juventus metsästää yhä kauden ensimmäistä voittoaan – Alkaako Massimiliano Allegrin palli jo tutista?

Massimiliano Allegri
AOP

Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri kertoi, että keskiviikkona käytävä Spezia-kamppailu on verrattavissa putoamistaisteluun. Torinon jättiläiset metsästävät edelleen kauden avausvoittoaan ennen viidettä Serie A-otteluaan.

Kauden surkeasti aloittaneen Juventuksen edellinen ottelu päättyi 1-1 tasapeliin AC Milania vastaan. Tulos jätti torinolaiset sarjataulukon 18 sijalle, joten seuran tilannetta voidaan pitää katastrofaalisena.

Kamppailun jälkeen Juventuksen valmentaja Massimiliano Allegri tallentui stadionin kameroille huutamassa pelaajilleen, ennen poistumistaan pukusuojiin.

Keskiviikkona joukkueella on mahdollisuus korjata hieman kurssiaan, kun se matkustaa Spezian vieraaksi. On varmaa, että Allegrin palli alkaa jo tutista, jos tulosta ei saada aikaan tässä kamppailussa.

Spezia ei varsinaisesti ole Serie A:n suurimpia seuroja, sen ollessa viime kaudella sarjan 15. Silti joukkue on pystynyt keräämään tällä kaudella kaksi pistettä Juventusta enemmän, joten paineet ovat täysin vierasjoukkueella. Allegri kertoi tunnelmistaan ennen keskiviikon koitosta.

’’Kun katsomme sarjataulukkoa, voidaan tätä ottelua pitää putoamiskamppailuna, sekä kuuden pisteen otteluna. Meidän täytyy olla realistisia, emmekä voi puhua tavoitteistamme tällä hetkellä.’’

54-vuotias Allegri totesi, että hänen purkauksensa edellisen ottelun jälkeen oli täysin normaalia olosuhteet huomioon ottaen. Juventus menetti aikaisen johtonsa ja päästi Milanin kuskin paikalle. Tasoitusosuman jälkeen Rossoneri oli lähellä ottelun voittoa, Vanhan Rouvan menetettyä täysin otteensa pelistä toisella puoliajalla.

’’Sama kaava toistui jälleen. Teimme isoja virheitä, vaikkemme olleet paineen alaisina.’’

Allegrin suojatit voittivat viisi Scudettoa peräjälkeen vuosina 2015-2019. Italialaisen toinen visiitti Torinossa ei siis ole alkanut aivan yhtä onnellisissa merkeissä. Miehen mukaan vanhojen muistelu on kuitenkin jalkapallossa turhaa.

’’Ei ole järkevää muistella menneitä asioita. Tämä on täysin eri Juventus.’’

Allegri vahvisti, että hyvin EM-kisoissa pelannut Federico Chiesa tulee tekemään keskiviikkona kauden toisen esiintymisensä joukkueen väreissä. Tämän lisäksi Matthijs de Ligt tulee saamaan paikan avauksessa, joukkueen kapteenin Giorgio Chiellinin ollessa kuumeen kourissa.

Keskiviikon ottelu saattaa toimia vedenjakajana Juventuksen kauden kannalta. Jos tästä pelistä ei irtoa kolmea pistettä, saattaa seurajohto olla pakotettu tekemään pikaisia ratkaisuja. Allegrin hartioilla ovat valtavat paineet ja tulosta on huomenna tultava.

Lähde: France 24

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A