Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

AC Milan -ottelussa rasistisesti solvannut Juventus-fani sai porttikiellon

Juventus Stadium Italia
AOP

AC Milanin tummaihoista maalivahtia Mike Maignania törkeästi solvannut Juventus-fani on joutunut vastuuseen tempustaan ja saanut porttikiellon Juventuksen peleihin.

Italialainen DASPO-toimielin, joka puuttuu epäasialliseen toimintaan urheilun parissa ei ehtinyt edes vielä reagoida ennen kuin Juventus jo ilmoitti antaneensa porttikiellon törttöilleelle fanilleen. Ottelun alla sattunut välikohtaus tallentui videolle, joka levisi laajalti sosiaalisessa mediassa.

Yleensä italialaisten seurojen ei tarvitse puuttua vastaaviin tilanteisiin itse, koska DASPO antaa häiriköille porttikieltoja lopulta kaikkiin maan urheilutapahtumiin. Juventus halusi tässä tapauksessa olla kuitenkin aloitteellinen ja saatuaan kannattajan henkilöllisyyden selville antoi hänelle porttikiellon kaikkiin otteluihinsa.

Kannattaja tunnistettiin Rovigossa asuvaksi tehdastyöläiseksi. Hän joutuu tapahtuneen johdosta myös rikosoikeudelliseen vastuuseen.

Juventuksen kannattajayhdistyksen Gaetano Scirean puheenjohtaja Valentino Mondanese on järkyttynyt tapahtuneesta. Syyllinen oli yhdistyksen jäsen ja hän sai potkut yhdistyksestä.

– Emme ole ultria emmekä edes rasisteja. Puhuin hänelle ja hän on hyvin pahoillaan, mutta nyt vahinko on tapahtunut. Varmasti hänelle annetaan porttikielto seurasta, koska hän on aiheuttanut meille kaikille julkisuusvahinkoja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A