Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Tätä ei moni osannut odottaa: Phil Jones jälleen Manchester Unitedin vahvuudessa

Kulttipelaaja Phil Jones on jälleen ManU:n mukana
AOP

Manchester Unitedin pitkäaikaispotilas Phil Jones on saanut itsensä kuntoon ja hänet on nimetty joukkueen mukaan keskiviikon Carabao Cup-kamppailuun West Hamia vastaan.

Phil Jonesin edellisestä esiintymisestä Red Devilsin nutussa on aikaa. Mies puki edustusjoukkueen paidan päällensä viimeksi vuoden 2020 tammikuussa FA Cupin ottelussa Tranmere Roversia vastaan. Vaikka Jones teki ottelussa maalin, olivat hänen vaikeutensa vasta edessä päin.

Englantilainen päätti kyseisen pelin jälkeen käydä korjauttamassa polvensa, joka oli vaivannut häntä jo vuosikausia. Toipuminen on kuitenkin vaatinut valtavasti aikaa, mutta nyt miehen kerrotaan olevan jälleen pelikunnossa.

Yhtenä Englannin lupaavimmista toppareista aikanaan pidetty Jones ei ole koskaan pystynyt nousemaan sille tasolle, mitä häneltä odotettiin. Entiseen Manchester Unitedin kapteeniin Steve Bruceen verrattu puolustaja saapui 19-vuotiaana Red Devilsiin valtavin odotuksin.

Jopa seuran legendaarinen manageri Sir Alex Ferguson kertoi uskovansa Jonesin olevan yksi seuran kaikkien aikojen hankinnoista. Kyseessä oli yksi niistä harvoista kerroista, kun skottimanageri erehtyi pahemman kerran.

Jones on tullut tunnetuksi Englannissa siitä, että hänen ympärillään on aina riittänyt puhetta. Miehen esitykset ovat kuitenkin olleet äärettömän kaukana siitä, mitä häneltä odotettiin.

Kovaa pelaava Jones pystyy parhaimmillaan tärkeisiin katkoihin, eikä häntä voi luonteen puutteesta moittia. Mies on valmis katkomaan jalkansa joukkueensa puolesta, mutta totuuden nimissä on sanottava, että hän ei ole ikinä pystynyt vastaamaan huutoon Unitedissa.

Miestä on useasti viety vastustajien hyökkääjien toimesta, kuin litran mittaa ja on näyttänyt siltä, että kova pelityyli on ehdottomasti vaatinut veronsa. Vaikka romuluinen puolustaja ei ole koskaan ollutkaan nopeimmasta päästä, on hänen liikkeensä hidastunut entisestään merkittävästi.

Valtavat suorituspaineet yhdistettynä miehen loukkaantumishuoliin ovat tehneet hänen elämänsä vaikeaksi Manchesterissa. Jones on kuitenkin ehtinyt esiintyä yli 200 kertaa Unitedin paidassa, voittaen vuosien varrella Valioliigan, FA Cupin, sekä Eurooppaliigan.

ManU:n päävalmentaja Ole Gunnar Solskjær tunnetaan miehenä, joka arvostaa seurauskollisuutta. Tämän vuoksi on helppo ymmärtää, että norjalainen haluaa antaa loukkaantumisista kärsineelle Jonesille vielä mahdollisuuden. On kuitenkin vaikea nähdä miehen nousevan Punaisten Paholaisten avauskokoonpanoon Valioliigassa.

Lähde: Manchester Evening News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat