Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Teemu Pukin Norwichilla liigacupissa täysin sama kohtalo Liverpoolin kanssa kuin Valioliiga-avauksessa

Norwich - Liverpool
AOP

Teemu Pukin Norwich kärsi Valioliiga-avaukselleen identtisen 0-3 tappion Liverpoolille Englannin liigacupin kolmannella kierroksella.

Norwich isännöi Liverpoolia Valioliigakauden avauksessaan elokuussa ja otti tuolloin lukemin 0-3 takkiin. Nyt reilu kuukausi myöhemmin kanarianlinnut isännöivät Liverpoolia jälleen Carrow roadilla. Tällä kertaa kyse oli Englannin liigacupin kolmannen kierroksen ottelusta. Lopputulos oli kuitenkin täysin sama – punaiset veivät ottelun lukemin 0-3.

Liverpool lepuutti isoja minuutteja pelanneita pelaajiaan ja antoi nuorille akatemian lupauksilleen mahdollisuuksia ja peliaikaa. Kentällä nähtiin muun muassa vasta 16-vuotias Kaide Gordon.

Liverpoolin maaleista vastasivat Takumi Minamino, joka iski kaksi osumaa ja yhden maalin puskenut Divock Origi. Teemu Pukki ei joukkueensa avauksessa pelannut, vaan sai myös huiliaikaa. Kotkalainen vaihdettiin sisään noin 70 minuutin kohdalla. Pukki pääsi hyvin peliin mukaan, mutta vaaralliset paikat jäivät tänään uupumaan.

Liverpool kruisailee siis melko huolettomasti liigacupin seuraavalle kierrokselle vakuuttavan 0-3 voiton myötä. Jürgen Kloppin miehistö sai ottelussa aikaisen johdon, kun Minamino viimeisteli ensimmäisen maalinsa jo neljän minuutin pelin jälkeen. Ottelun kuva olisi mahdollisesti saattanut kuitenkin olla kovinkin erilainen, mikäli Christos Tzolis olisi onnistunut rangaistuspotkussaan ensimmäisen jakson lopulla.

Liverpool-maalivahti Caoimhin Kelleher torjui Tzolisin pilkun upeasti jaloillaan ja varmisti, että Daniel Farken miehistö pysyi lähes koko ottelun takaa-ajajan roolissa.

Norwich on nyt ulkona liigacupista ja keskittää mitä luultavammin kaiken energiansa Valioliigaan ja siellä pysymiseen. Helppo työ Farken miehistöllä ei ole, sillä viiden ottelukierroksen jälkeen joukkueen pistesaldo näyttää vielä pyöreää nollaa.

Seuraava mahdollisuus pisteiden nappaamiseen kanarianlinnuilla on tulevana lauantaina, kun se matkaa Valioliigassa Evertonin vieraaksi.

Liverpoolilla puolestaan on vielä monta rautaa tulessa, kun liigacupin lisäksi joukkue jatkaa FA cupissa sekä Mestarien liigassa, hakien samalla menestystä myös tietysti Valioliigassa. Liverpoolilla on seuraavaksi edessään kohtaaminen Valioliigassa Marcus Forssin Brentfordia vastaan. Forssin joukkue pääsee otteluun lähtemään huikea voitto allaan – Brentford voitti liigacupissa Oldham Athleticin upeasti 7-0. Upeassa vireessä ollut Forss iski näistä osumista neljä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat