Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barcelonan manageri Ronald Koeman aiheutti hämmennystä erikoisella lehdistötilaisuudellaan kriisin keskellä

Ronald Koeman
AOP

Barcelonan manageri Ronald Koeman on joukkueensa kanssa kriisin keskellä surkeasti alkaneen La Liga -kauden jäljiltä. Nyt hollantilainen aiheutti kummastusta erikoisella käytöksellään lehdistötilaisuudessa.

Barcelonan manageri Ronald Koeman teki keskiviikkoaamuisessa lehdistötilaisuudessaan erikoisen tempun lukemalla valmiiksi tehdyn lausunnon sen sijaan, että vastasi kysymyksiin. Kun kolmen minuutin lausunto oli ohi, hän nousi paikaltaan ja lähti.

Koeman aloitti tervehtimällä kaikkia kohteliaasti ennen aloittamista ja totesi sen jälkeen, että seura tukee häntä täysin uudelleenrakennusprosessin keskellä.

– Seuran taloudellinen tilanne liittyy joukkueen urheilulliseen suoritukseen. Tämä tarkoittaa, että meidän on rakennettava joukkue ilman suuria rahoja ja tarvitsemme aikaa.

– Nuoret kyvyt voivat olla suuria tähtiä parin vuoden kuluttua, ja hyvä asia joukkueen uudelleenrakentamisessa on se, että nuoret pelaajat saavat mahdollisuuden aivan kuten Xavi ja Andrés Iniesta saivat omana aikanaan. Mutta kärsivällisyyttä tarvitaan.

Seuraavaksi Koeman totesi, että mikäli Barcelona sijoittuu korkealle sarjataulukossa tällä kaudella, se on hyvä suoritus.

– Eurooppalainen jalkapallo on hyvä koulu näille nuorille pelaajille, mutta Mestarien liigassa ei voi odottaa ihmeitä. Viime viikon tappio Bayern Münchenille on nähtävä tästä näkökulmasta, Koeman puolusteli.

Koeman toivoi tukea ja kärsivällisyyttä mysö medialta ja faneilta.

– Prosessi, jossa olemme joukkueessa, ansaitsee ehdoitta tukea sekä sanoilla että teoilla. Tiedän, että media ymmärtää tämän prosessin. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun näin tapahtuu klubin historiassa. Luotamme tukeen tässä vaikeassa tilanteessa.

– Pukuhuone on erittäin tyytyväinen fanien tukeen Granadaa vastaan.

Koeman tokaisi lopuksi “Visca el Barca” (Kauan eläköön Barça) ja kiitti kaikkia paikalle saapumisesta. Tämän jälkeen hollantilainen lähti tilaisuudesta.

Koemanin tempaus aiheutti hämmennystä

Koeman oli ilmoittanut tilanteesta seuran kapteenistolle. On kuitenkin epäselvää, missä määrin seuran johtokunta oli tietoinen etukäteen tilanteesta. Koeman aloitti ehdottamalla, että hänellä oli hallituksen tuki, mutta myöhempi kommentti, jonka mukaan pelaajat ansaitsisivat ehdottoman tuen sanoissa ja teoissa, ehdotti, ettei hänen mielestään tukea ole tarpeeksi.

Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta on myös ottanut kantaa tilanteeseen. Hän ​​on myös pyytänyt faneja seisomaan joukkueen takana, vaikka heidän kautensa alkoi surkeasti. Kun vireen muuttumisesta ei ole ollut pieniäkään merkkejä, Laporta on joutunut myöntämään, että seura ymmärtää, mitä on tehtävä.

Hän vaati myös, että ongelmat ratkaistaan pian ja pyysi rauhaa. Laporta jakoi vetoomuksensa Twitterissä.

– Pyydän teitä tukemaan joukkuettamme jatkuvasti. Joukkue tarvitsee sinua ja on kiitollinen sinulle.

– Tiedät, että elämme vaikeita hetkiä, ja nämä ovat hetkiä, joina sinun on seisottava rinnallamme. Tällä viikolla Barcan valtuuskunta on menossa Palos de la Fronteraan Penyes-esitykseen, joka on samaan aikaan kuin Cadizin ottelu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga