Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta myönsi, että Ronald Koemanin lehdistötilaisuustemppu tuli tietoon viime tipassa

AOP

Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman yllätti keskiviikkoisessa lehdistötilaisuudessaan. Se vain kolmisen minuuttia ja hän luki paperista etukäteen laatimansa tiedotteen, eikä vastannut yhteenkään kysymykseen.

Lausunnossaan Ronald Koeman vetosi Barcelonan kehnoon taloustilanteeseen ja totesi, ettei joukkueelta voi tällä kaudella odottaa ihmeitä ja pyysi medialta kärsivällisyyttä. Tekstin luettuaan hän poistui paikalta ilman, että antoi toimittajille mahdollisuutta esittää kysymyksiä.

Koemanin temppu yllätti median, mutta myös Barcelonan pelaajat ja johtoportaan. Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta kertoi keskiviikkoiltana El Chiringuiton haastattelussa, että hän ja muut seurajohdon jäsenet kuulivat Koemanin aikeista viime hetkellä.

– Kuulimme viime hetkellä, että hän aikoi lukea sen tiedotteen. Lehdistötilaisuuksiin on pakko mennä, ja hän on vapaa vastaamaan kysymyksiin tai ilmaisemaan itseään, kuten parhaaksi katsoo. Kunnioitan valmentajan ratkaisua, mutta kuulimme siitä vain vähän ennen, ihan kuten joukkueen kapteenitkin, Laporta kertoi.

Vaikka huhut Koemanin potkuista ja mahdollisista seuraajista vellovat koko ajan villimpinä, jakoi Laporta valmentajansa toiveen kärsivällisyydestä ja työrauhasta.

– Kaikkien muidenkin Barcelonan kannattajien tavoin, mekään emme pidä tästä tilanteesta. Meillä on vaikeat ajat ja nyt meidän täytyy pysyä hyvin tyyninä ja toivoa, että saamme Cádizista hyvän tuloksen. Tällaiset tilanteet selvitetään hyvillä tuloksilla. Meillä on tällä viikolla kaksi tärkeää peliä, ja meidän on jatkettava taistelua.

Laporta ei halunnut julkisesti pahentaa seurapomon ja valmentajan tulehtuneiksi epäiltyjä välejä, mutta eivät lausunnot varsinaisesti luottamuslauseiltakaan kuulostaneet.

– En halua pahentaa tilannetta. Puheenjohtajana toivon rauhallisuutta. Me kaikki teemme virheitä, ja me tarvitsemme välillemme parasta mahdollista yhteisymmärrystä tällä vaikealla hetkellä.

Laporta myöntää, että Koemanin asema on hankala.

– Valmentajan asema riippuu aina tuloksista ja pelitavasta. Barcelonassa eivät ratkaise vain tulokset vaan myös se, miten pelaa. Ronald tietää sen, toimii ammattimaisesti ja käyttää kaikki keinot, jotta voitamme vaikean ottelun.

– Barcelona tulee olemaan motivoitunut. Pelaajat ovat tietoisia siitä, että La Ligan voittamisesta tulee tiukka taisto. Sen perusteella, mitä olemme tähän saakka nähneet, ei näytä siltä, että yksikään joukkue voittaisi mestaruutta selkeästi.

Moni taho on myös epäillyt, että Barcelonalla ei olisi varaa maksaa Koemanin potkuista johtuvia kuluja. Laporta kiistää tämän.

– Koeman jatkaa, koska hän on Barcelonan valmentaja ja hänellä on sopimus. Teemme kaikki päätökset Barcelonan etua silmällä pitäen. Toistaiseksi hän on edelleen Barcelonan valmentaja, ja me tuemme häntä.

Lähde: AS

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga