Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Glen Kamara teki monivuotisen jatkosopimuksen Rangersin kanssa

Glen Kamara
AOP

Keskikenttäpelaaja Glen Kamara on tehnyt vuoteen 2025 ulottuvan jatkosopimuksen Skotlannin Valioliiga -seuran Glasgow Rangersin kanssa.

25-vuotias Glen Kamara saapui Dundee Unitedista Glasgow Rangersiin tammikuussa 2019. Hän on vakiinnuttanut asemansa Steven Gerrardin luottopelaajana, sekä myös Suomen maajoukkueen keskikentän runkomiehenä. Kamara on pelannut Rangersissa 71 Skotlannin Valioliigan peliä ja tehnyt niissä kaksi maalia.

Kamara kertoo iloitsevansa jatkosopimuksestaan.

– Olen iloinen siitä, että olen sitoutunut pitkäaikaiseen tulevaisuuteeni Rangersissä. Olen ehdottomasti rakastanut täällä vietettyä aikaa, ja kuuluminen viime kauden mestaruuden voittaneeseen joukkueeseen on antanut minulle nälän yrittää voittaa vielä enemmän tulevina kausina.

– Minulla oli helppo päätös allekirjoittaa ja haluan kiittää manageri Gerradia, urheilujohtaja Ross Wilsonia ja seuran hallitusta uskosta, jonka he ovat osoittaneet minuun.

Manageri Gerrard oli myös tyytyväinen luottomiehensä jatkoon.

– Glen on arvostettu joukkueemme jäsen, joka on osoittanut erinomaista teknistä osaamista ja johtajuutta sen jälkeen kun hän saapui Rangersiin. Hänellä on olennainen rooli pelijärjestelmässämme ja hän on elintärkeä pelityylillemme.

– Henkilökuntana olemme todella nauttineet hänen kehityksestään ja menestymisestään ympäristössämme. Glenillä on vielä mahdollisuuksia saavuttaa paljon enemmän Rangersissa, mikä lisää hänen suurta panostaan. Hänen sopimuksensa jatkaminen ei ole vain hyvä uutinen Glenille pelaajana, vaan kaikille Rangersissä.

Urheilujohtaja Wilson oli samoilla linjoilla Gerrardin kanssa.

– Olen luonnollisesti todella iloinen siitä, että olemme päässeet sopimukseen Glenin kanssa. Paitsi että hän on erinomainen joukkueenjäsenemme, hän on myös loistava henkilö pukukopissamme ja seuramme ympärillä joka päivä.

– Pelaajat ja henkilökunta arvostavat häntä suuresti, ja tiedämme, että hänellä on enemmän tasoja tulevaisuudessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat