Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Juventus voittoon – pisteputki jo kolmen ottelun mittainen

Juventus juhlii Manuel Lacotellin tekemää maalia.
AOP

Italian Serie A:ssa vaikeasti kauden aloittanut Juventus otti jo toisen voiton putkeen kaatamalla Sampdorian maalijuhlien päätteeksi.

Juventus nousi kuuden pelatun ottelun jälkeen kahdeksaan pisteeseen Serie A:ssa kaatamalla Sampdorian 3-2 -lukemin kotikentällään. Juventus otti jo toisen 3-2 -lukemin tulleen voiton putkeen, sillä aiemmin tällä viikolla Juventus haki Spezian vieraista voiton luvuin 3-2.

Juventuksen vaikea alkukausi on kääntynyt voitokkaaksi, sillä kolmen ensimmäisen pelin jälkeen tilillä oli vain yksi tasapelistä tullut piste. Nyt joukkue on kolmen ottelun pisteputkessa, kun viikko sitten joukkue pelasi 1-1 -tasapelin kotikentällä AC Milania vastaan.

Sampdoriaa vastaan kotijoukkueelta onnistuivat Paolo Dybala, Leonardo Bonucci ja Manuel Lacotelli maalinteossa. Vierailta maalit merkittiin japanilaispuolustaja Maya Yoshidan ja italialaisveteraani Antonio Candrevan nimiin.

Sampdorian kausi on alkanut mollivoittoisesti, sillä kuudesta pelistä vain yksi ottelu on päättynyt voittoon, kun joukkue haki Empolin vieraista 3-0 -voiton viikko sitten. Tämän viikon otteluissa tukkaan tuli aiemmin Napolilta 3-0 -lukemin.

Juventus jatkaa kauttaan keskiviikkona Mestarien liigassa kotikentällä Chelseaa vastaan.

Serie A:n sunnuntain ottelut ja tulokset

Juventus vs. Sampdoria 3-2
Empoli vs. Bologna 4-2
Sassuolo vs. Salermitana 1-0
Udinese vs. Fiorentina 0-1
Lazio vs. AS Roma kl0. 19.00
Napoli vs. Cagliari klo. 21.45

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut